De jeugdsentiment TAG

Op Team Confetti kwam ik een tijd geleden De Jeugdsentiment TAG tegen. Een vragenlijst over je favoriete film, favoriete serie, favoriete boek,... als kind. Als nostalgisch persoon ga ik dus maar al te graag terug naar die zorgeloze tijd om leuke herinneringen naar boven te halen. Lees je mee?

Favoriete kinderfilm?
De Nieuwe avonturen van Pippi Langkous. Wanneer we naar de videotheek gingen kwam ik altijd naar huis met deze film. Tot mijn mama hem op een keertje gewoon voor mij gekocht heeft. Ik heb die film ontelbaar veel keer gezien. Wat wil je ook; een meisje met leuk haar, extreem veel kracht en een aapje en een paard. Pippi Langkous was mijn heldin ;)Favoriete serie?
Uiteraard keek ik graag naar Samson & Gert en De Droomfabriek, maar Dawson's Creek en Buffy The Vampire Slayer waren de series waar ik echt aan verslingerd ben geraakt. Die heb ik ook met periodes op de voet gevolgd.

Favoriete boek?
De Babysittersclub boeken vond ik wel leuk om te lezen. Al werd ik pas echt boeken-verslaafd toen ik Harry Potter begon te lezen.

Favoriete fashion item?
Chockers en rubberen zwarte armbandjes. Oeh, en de Baby G horloges waren ook een BIG deal. Op de bovenste foto in dit artikel zie je mij overigens met zo'n Baby G horloge, compleet met chocker, blokjes en... jawel, mijn hamster op mijn schouder. (Talk about the awkward years!) Haha.

Favoriete snoep/snack?
Gekleurd suiker, Bottle Pops en Crazy Dips. Yum.

Favoriete TV reclame?
De reclame van Barbie rond de Sinterklaasperiode deed mijn hart altijd smelten. Ik vond dat als kind gewoon fantastisch. Al moet ik zeggen dat ik me geen specifieke commercial meer kan herinneren. Ik vond dat gewoon allemaal leuk om te zien.

Favoriete nummer?
Get Ready, Britney Spears en Five waren mijn eerste echte favorieten op vlak van muziek. Maar het eerste nummer dat ik als een gek heb plat gedraaid was er toch eentje van O-Town; namelijk 'Love should be a crime'. Halleluja, daar terug naar luisteren brengt mij helemaal terug naar vroeger. Zalig :)Wat is jouw favoriete nummer uit je kindertijd?

Liefs, Sarah

6 opmerkingen

 1. Wat een leuk artikel! fijne week verder

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe tag! En Buffy was ik al bijna vergeten. Eens kijken of ik dat nog eens op YT kan kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. En jaaa! Zou leuk zijn om op die manier enkele afleveringen terug te kunnen zien. Pure nostalgie :)

   Verwijderen
 3. Zo leuk om dit te lezen! Jeugdsentiment :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, eh. Altijd plezant om zulke dingen van vroeger te herontdekken :)

   Verwijderen