Day Zero Project - Write a letter to my future self

Via FutureMe.org kan je makkelijk een e-mail sturen naar je toekomstige zelf. Je schrijft de mail, voert de juiste datum in en de website zorgt ervoor dat je je mail krijgt op de gewenste dag. Best leuk, dacht ik. Dus heb ik mijn toekomstige ik ook een mailtje gestuurd. 

Over tien jaar, op 23 mei 2026 om precies te zijn, zal ik dus een e-mail van mijzelf ontvangen. Hoe gek is dat?! Het leek mij plezant om mijn toekomstige zelf toe te schrijven omdat zoiets je toch aan het denken zet. Want wie weet hoe mijn leven er over tien jaar uit ziet? Best spannend.

Natuurlijk kan het goed zijn dat de FutureMe.org website het over tien jaar niet meer doet, of dat ik tegen dan een ander e-mailadres heb. Of dat e-mails dan niet meer bestaan. (Wie weet!) Maar als je het niet probeert dan lukt het sowieso niet.

Ik ben alvast benieuwd hoe het gaat zijn om een mail van mezelf uit het verleden te krijgen.

Heb jij al ooit een brief geschreven naar je toekomstige zelf?

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Ik heb hier al vaak over gehoord of gelezen, maar nog nooit gedaan. Misschien wel een poging waard.

    BeantwoordenVerwijderen