Day Zero Project - Maak een rondvaart door de grachten van Amsterdam

Dat ik al verschillende keren in Amsterdam was geweest en nog nooit een rondvaart had gemaakt door de bekende grachten. Ja, say what?! Daar moest verandering in komen vond ik. 

Onlangs ging ik met Kristof een dagje naar Amsterdam en daar stapten we eindelijk eens in zo'n bootje. Met de Holland International Canal Cruises maakten we de 100 Highlights tour die één uur lang duurde. Super leuk vond ik het. Lekker ontspannen terwijl je via een audiogids interessante informatie over de stad krijgt. Zalig. Dat de zon scheen was extra fijn meegenomen. Ik vond dit een échte aanrader!Heb jij al eens een rondvaart door de Amsterdamse grachten gemaakt?


2 opmerkingen

  1. Ziet er leuk uit! Nog niet in Amsterdam geweest, maar staat zeker op m'n Travel-list ;)

    BeantwoordenVerwijderen