Day Zero Project - Get rid of 100 things

Mij leek het leuk om mijn hele kamer + de rommel die ik verzamelde op zolder eens goed op te ruimen. Ik kwam, tot mijn verbazing, snel aan 100 dingen die ik kon weggooien. Ik ben niet zo te vinden voor dat minimalisme omdat ik mij niet per sé beter voel met zo min mogelijk spullen in huis, maar soms is het wel fijn om weg te gooien (of te doneren) wat je écht niet meer nodig hebt. Kijken jullie mee?


7 cd's
2 vervallen garantiebewijzen van Swarovski
1 gsm
1 gsm oplader
1 handleiding LED nachtlampje
1 doosje bescherming iPhone
7 onderbroeken
3 BH's
1 paar BH bandjes
1 paar sokken
2 paar schoenen
4 riempjes
1 lipscrub
1 concealer
1 tandenborstel
1 potje oude babyzalf
2 reload omhulsels
1 pyjamabroek
1 pyjama blouse
3 truien
10 topjes
2 rokjes
1 kleedje

TOTAAL = 55


12 stiften en pennen
3 mascara's 
1 vijl
1 oogschaduw
2 eyeliners
4 nagellakjes
4 lippenstiften/lippenbalsems 
1 leeg parfum doosje
1 portefeuille
6 ringen
2 riemen
7 make-up borsteltjes/sponsjes
1 armbandje

TOTAAL = 45

En voila. In totaal kom je op die manier snel aan 100 stuks. Wat kleding die ik niet meer droeg en wat oude make-up hier en daar... en bam. Klaar is kees. Mijn kamer ziet er alvast een heel stuk opgeruimder uit nu. Altijd fijn natuurlijk. 

Wanneer heb jij voor het laatst nog eens goed opgeruimd? 

Liefs, Sarah

4 opmerkingen

 1. Wat goed van jou! Wat een leuke manier om spullen die je eigenlijk niet nodig hebt het huis uit te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet superdringend eens opruimen, mijn bureau puilt uit van de boeken etc.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon aan beginnen dan. Wanneer ge eens een uurtje ofzo vrij zijt... met een beetje muziek op gaat de tijd dan nog best snel vooruit :)

   Verwijderen