Day Zero Project – Dagje Amsterdam

Begin deze maand ging ik samen met Kristof een dagje naar Amsterdam. Dat we een boottochtje maakten door de bekende grachten hebben jullie hier al eerder kunnen lezen. Vandaag laat ik jullie zien wat we toen nog allemaal gedaan hebben. 

Dat het kermis was op De Dam viel ons uiteraard meteen op. Super leuk en gezellig. We hadden ook totaal geen strakke planning, dus het was plezant om overal gewoon wat rond te kunnen dwalen. We namen uit een toeristenshop in de buurt van het station een gratis wegenplan mee en vertrokken zo gezwind door de stad te wandelen.

De kaaswinkeltjes en de bekende Flower Market. Niet te missen.

Dat alles hier gewoon mooi is. Yup.

Een gezellige rondvaart door de Amsterdamse grachten. Lekker ontspannen terwijl je de ‘highlights’ van Amsterdam voorbij ziet komen. Zalig.

Dat de buurt rond Het Rijksmusem mij helemaal aansprak. Zo gezellig en mooi. Wij deden trouwens alles te voet in Amsterdam. Het is op zich wel wat wandelen, maar valt best te doen. Op die manier zie je gewoon ook alles. Aanrader!

En uiteraard moet je in de hoogste attractie gaan als het Kermis is in Amsterdam. Je ziet de stad niet elke dag op die manier vanuit de lucht, right?! 
Wij hadden alvast een erg gezellige dag en kunnen al niet wachten om terug te gaan. 

Wat vind jij van Amsterdam?
Liefs, Sarah

Comments (2)

 • Evelyne Vergote

  23 mei 2016 at 16:34

  Whaa, is er een Madame Tussaud-museum in Amsterdam? Mooie foto's trouwens. Zeg, is dat normaal dat die winkeltjes schuin aflopen of heb jij die foto express zo genomen? :p

  1. HosteSarah

   23 mei 2016 at 16:56

   Ja! Staat zelfs al een heel artikel over Madame Tussaud op mijn blog 😉
   En die foto van amsterdambulbs.com bedoelt ge? Het afdak van da winkeltje liep schuin af, maar mijn foto zal ook wel nie 100% recht staan waardoor het NOG schuiner lijkt. Haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige bericht

Review - Essence Soft Touch Mousse Make-Up: #01 Matt Sand

Volgende bericht

Review - Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel #010