Review – Clinique Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder

Last van puistjes en een rode huid. Yup. That’s me! Zoals wel meerdere mensen onder ons had ik liefst van al een mooie en egale huid gehad, maar helaas. Dit Redness Solutions poeder van Clinique heeft me gelukkig wel al wat kunnen helpen tegen mijn rode plekjes en blozende wangen. Het vermindert namelijk de roodheid in je gezicht! Halleluja! 

Verpakking
Ik ben helemaal weg van deze verpakking. Een luxueuze shiny doos is het. Eén en al spiegel. Ziet er erg mooi uit! De binnenkant van de doos is wit en bevat opnieuw een grote spiegel. Onder het poeder zit er dan ook nog een kwastje verstopt. En raar maar waar, dat ding werkt fantastisch goed! Normaal ben ik niet zo te vinden voor de kwastjes die bij make-up producten zitten, maar dit is een complete uitzondering. Heel handig, want op die manier kan je het poeder gewoon in je handtas gooien en je make-up onderweg bijwerken. Super dus!

Het poeder
Het poeder bevat geen parfum en enkele kalmerende ingrediënten. Ideaal voor de gevoelige huid. Het product brengt de huid tot rust en maskeert roodheid. Ik gebruik het graag nadat ik mijn foundation al heb aangebracht, dus om mijn gezicht af te poederen, en dat werkt prima. Al kan je het product evenzeer gebruiken voordat je je foundation aanbrengt (als basis), of gewoon zonder foundation (als egaliserend poeder).

Mijn mening
Of het de roodheid nu ook echt weg werkt? Ik vind van wel! Het is geen wondermiddel dat al het rood doet verdwijnen, maar het helpt zeker wel. De gele kleur van het poeder zorgt voor een mooie, stralende gloed en mijn gezicht voelt zacht aan. Ook de ergste roodheden verminderen op slag. Een snel en efficiënt middel dus.Prijs en verkrijgbaarheid?
Het Redness Solutions poeder is te koop voor 30 euro bij (o.a.) Clinique.be!

Liefs, Sarah

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

De zee

Volgende bericht

Amsterdam Bucket List