Review - Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel #010

Tegenwoordig is het 'not done' om niks met je wenkbrauwen aan te vangen. Ik, als wenkbrauw-ramp, vind het altijd een drama om mijn wenkbrauwen bij te werken omdat ik daar absoluut niet handig in ben. Er is altijd wel iĆ©ts mis met die wenkbrauwen van mij! Toen ik deze eyebrow filler van Catrice in de winkel zag liggen besloot ik dan ook snel om het product een kans te geven. 

De Perfecting & Shaping Eyebrow Filler van Catrice zou je wenkbrauwen er natuurlijk mooi en vol doen uitzien. De neutrale bruine kleur is ook geschikt voor (vrijwel) alle kleuren wenkbrauwen. Het is ook effectief een subtiele, mooie kleur. En wanneer je deze kleur te donker vindt... er is ook een lichtere variant te verkrijgen (#020).


Ik vul mijn wenkbrauwen altijd graag in met een wenkbrauwpotlood, om ze vervolgens met een gel perfect op hun plaats te laten zetten. Deze gel is daarvoor ideaal. Ook wanneer ik mijn oogpotlood niet gebruik geeft deze eyebrowfiller je meteen een heel andere look. Je ziet er hoe dan ook een beetje meer 'afgeborsteld' uit wanneer je je wenkbrauwen hebt gedaan vind ik. Ook wanneer je enkel en alleen maar deze gel gebruikt. Super simpel dus!

Geen make-up / Enkel wenkbrauwgel (en mascara)
Natuurlijk moet de vorm van je wenkbrauw er al zijn, maar deze gel zorgt echt wel voor een mooi effect. Gaten worden opgevuld en je wenkbrauw wordt voller.


Ook de verpakking van dit product vind ik niet mis. Simpel, bruin en een zilver opschrift. Niks mis mee. Het enige onhandige is het borsteltje waar je de gel mee moet aanbrengen op de wenkbrauwen. Op zich gaat dat wel, maar wanneer je een eyeliner penseeltje gebruikt werkt dat veel makkelijker en preciezer. Dus dat is dat ;)


Al bij al ben ik dus zeer tevreden met dit product. Voor deze prijs (3,59 euro) is dit best een aanrader!

Wat is jouw favoriete wenkbrauw-product?

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen