10 dingen die ik irritant vind

Iedereen ergert zich weleens aan bepaalde dingen. Vaak zijn het kleine dingen die nog vervelender worden wanneer je eens slecht geslapen hebt of je je gewoon niet zo goed in je vel voelt. Vandaag dus een persoonlijker artikel waarin jullie mij beter leren kennen door erachter te komen waaraan ik mij regelmatig erger. 

1. Wanneer mensen een opmerking maken over mijn gewicht
Thanks, man. Ik weet zelf maar àl te goed wanneer ik ben bijgekomen of ben afgevallen. (BELIEVE ME!) Mij daarop wijzen is compleet overbodig en bovendien is mijn uiterlijk none of your business.

2. Rommel
Ik kan er niet tegen wanneer er iets niet op zijn plaats staat. Alles moet perfect gepoetst zijn en op de juiste plaats staan. In mijn hoofd gaat het er al chaotisch genoeg aan toe; in mijn omgeving kan ik zulke chaos dus echt missen als de pest.

3. Vooroordelen over vegetariërs
Ik ben zelf al jarenlang vegetarisch en heb dus al heel wat te horen gekregen over het feit dat ik geen dieren eet. Super irritant om telkens weer dezelfde commentaar/vragen te moeten krijgen. Ik heb ook geen commentaar over iemand anders zijn/haar eetgedrag dus het zou fijn zijn mocht dat andersom ook zo zijn.

4. Mensen die hun stoel op het vliegtuig naar achter zetten
Maar serieus. Hoe onbeleefd kan je zijn?! Dat doe je toch niet als er iemand achter je zit?!

5. Te laat komen
Ik vind dat gewoon onbeleefd. Punt.

6. Wanneer mensen die ik al járen ken mijn naam nog steeds verkeerd schrijven
Euhm... de naam 'Sarah' is nu niet meteen de moeilijkste naam op aarde. Right?

7. Naar de huisarts moeten voor voorschriften en daarvoor moeten betalen
URGH.

8. Op vakantie zijn in een warm land en last hebben van... REGEN!
Do I need to say more?

9. Traag werkende elektronica
Ik heb veel geduld, maar soms krijg ik toch de kriebels van mijn computer als die weer maar eens vastloopt.

10. 'Tamme' mensen
Ik ben zelf heel onzeker waardoor ik het fijn vind om omringd te worden door mensen die weten wat ze willen en daar ook écht voor gaan. Wanneer mensen een ingesteldheid hebben à la 'Misschien', 'Ik weet het niet', 'Doe ik morgen wel',... Tja, daar word ik horendol van. Zo irritant!

Waar erger jij je weleens aan?

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Ik erger mij aan mensen die denken dat ze 't beter weten terwijl ze beter zelf eens zouden luisteren naar mensen die er iets van kennen.

    BeantwoordenVerwijderen