TRENDY STREETSTYLE - What to wear while citytrippin'?

Niets zo heerlijk als te kunnen cittytrippen met comfortabele, maar toch fashionable kledij aan. Een tijdje geleden ging ik naar Boedapest en stond ik erop dat ik enkel mijn meest comfy outfits in mijn koffer stak. Bovendien koos ik voor één kleur die centraal stond, zodat ik makkelijk kon mixen en matchen en daarom niet veel extra kleding moest meebrengen. Bij deze laat ik jullie een voorbeeld van één van mijn outfits zien. Helaas zijn het wel niet de exacte items die ik droeg, want een Chanel handtas... tja, die heb ik nog altijd niet ;) 

1. Comfy jeans
Een high wasted jeans is een must voor mij. In een legging/jegging rondlopen is niet zo mijn ding omdat ik daar 'the booty' niet voor heb (spijtig genoeg), maar zo'n jeans met een hoge taille kan mij altijd wel bekoren. Die dingen zitten ook al snel heel makkelijk.

2. Cardigan
Ik had voor elke dag een topje mee en kon daarom mijn simpele, zwarte cardigan meerdere dagen aandoen. Zo'n stuk past toch op vrijwel alles. Handig.

3. Zonnebril
Omdat een zonnebril een must is tijdens een citytrip in de lente. Ik verwacht dan zon. YO! ;)

4. Zachte, warme sjaal
Helaas kan het ook nog redelijk fris zijn tijdens de lente. Een warme sjaal warmt je al snel goed op. Ik koos ervoor om opnieuw voor zwart te gaan, gewoon omdat die kleur bij alles staat en dat lekker makkelijk is op vakantie.

5. Parel oorbellen
Een basic item voor mij. Ik kan niet meer zonder mijn parel oorbellen en draag deze dan ook vrijwel àltijd.

6. Gemakkelijke schoenen
Ik koos ervoor om mijn outfit wat kleur te geven door mijn laarzen. Geen sneakers dit keer, omdat ik normaal altijd reis met sportschoenen aan. Dit keer wilde ik eens wat anders. Mijn laarzen had ik bovendien al jarenlang ingelopen en waren stilletjes aan het verslijten. Iets waar ik sowieso ook rekening mee hou; nooit nieuwe schoenen aandoen tijdens een citytrip. Je gaat gegarandeerd veel rondwandelen, dus je schoenen gaan vuil worden!

7. Flowy topje
Om mijn outfit wat kleur te geven deed ik een flowy, floraal topje aan. Dat zit gemakkelijk en ziet er leuk uit.

8. Niet al te grote handtas
Mijn citytrip handtas mag niet te groot zijn en moet een groot hengsel (wow, heet dat zo?) hebben. Een crossbody tas is altijd makkelijker dan eentje die je constant moet vasthouden omwille van de kleine handvaten. Nog belangrijker is dat de tas goed sluit. Je weet maar nooit natuurlijk!

Wat is jouw go-to outfit voor een citytrip? 

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen