Review - L'Occitane Cherry Blossom handcrème

Handcrème... ik kan er niet zonder. Wanneer een product er dan ook nog eens mooi uitziet, compact genoeg is om in een kleine handtas te passen én lekker ruikt... dan ben ik helemaal verkocht. Maar werkt de crème ook wel zoals hij zou moeten werken? Je leest het hier.

De verpakking
Zoals ik al zei ben ik helemaal weg van de verpakking. Het ziet er gewoon zo mooi en schattig uit, met die roze bloemetjes op die zilverkleurige achtergrond. Ik heb dan ook nog eens het formaat van 30ml, wat de crème perfect maakt om overal mee naartoe te nemen. Je steekt hem super makkelijk in je handtas omdat hij zo klein is.

Het product
De crème voelt licht aan en trekt heel snel in. Het product is ook relatief vloeibaar, waardoor je telkens maar een beetje nodig hebt om je beide handen in te kunnen smeren. Ook wil ik toch wel eventjes vermelden dat de geur van deze versie (Cherry Blossom) overheerlijk is én daarbovenop lekker lang aanwezig blijft. Hmm.


Resultaat
Nadat de crème is ingetrokken voelen mijn handen meteen veel zachter aan. Een zalig gevoel. Ook die geur mag er zeker wezen. Je voelt je instant klaar voor de lente/zomer ;) Aanrader!

Verkrijgbaarheid
De  L'Occitane handcrèmes zijn verkrijgbaar bij Douglas voor €8 per 30 ml.


Wat is jouw favoriete handcrème?

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Deze ziet er lekker en leuk uit! Mijn favoriet is eentje van de Hema die tegen verwachting in heel erg verzorgend en fijn bleek te zijn :D. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen