Ready, set, GO! 10 in-flight beauty musthaves

Op reis gaan is allemaal sunshine and butterflies, maar die lange (en ook de korte) vluchten zijn niet altijd even aangenaam voor je huid. Wanneer ik in het vliegtuig zit heb ik graag altijd enkele dingetjes bij die mij helpen om fris en monter op mijn bestemming aan te komen. Ready, set, GO!

1. Lady Speed Stick
Een goede deodorant! Voor obvious reasons 😉 
2. Mini parfum
Ik neem ook altijd graag een klein parfum flesje (of een staaltje parfum of dergelijke) mee het vliegtuig in. Wanneer je lekker ruikt voel je je altijd automatisch wat frisser. Toch? 
3. Desinfecterende handgel
Altijd handig om bij te hebben. Ik gebruik dat graag na een maaltijd of een toiletbezoek in het vliegtuig. Het voelt fris aan en je handen gaan er lekker van ruiken. Top! 
4. Handcrème
Ik heb erg snel last van droge handen. Niks zo fijn als een goede laag handcrème en dan… sit back and relax. 
5. Elizabeth Arden Eight Hour Cream
Dat dit product de moeite waard is is een understatement. Het is zo’n crème die voor vele dingen goed is. Je kan het gebruiken wanneer je verbrand bent, op droge huid, op wondjes,… . In het vliegtuig gebruik ik het echter gewoon graag op droge plekjes op mijn gezicht. Zalig! 
Een hydraterende crème in mini formaat. Ik smeer mijn gezicht altijd graag goed in tijdens het vliegen. Zo’n kleine flesjes zijn dan natuurlijk ook handig om mee te nemen tijdens de vlucht. 
Omdat ik zo’n fan ben van de Eight Hour Cream mag ook de lippenbalsem variant niet ontbreken. Ook dit product werkt fan-tas-tisch. Er zit bovendien SPF 15 in, wat ineens mooi meegenomen is wanneer je op weg bent naar de zon.
Hier heb ik het al best vaak over gehad. Dit voelt gewoon zo fijn aan en verfrist de huid onder je ogen meteen. Super fijn om te gebruiken wanneer je wakker wilt worden of jezelf gewoon wat wilt opmonteren. 
9. Nagelvijl
Niks zo vervelend als een afgescheurde nagel die je de hele vlucht lang blijft irriteren. Een nagelvijltje heb ik dus altijd bij de hand. Just in case. 

Dat ik weleens een puistje kan krijgen tijdens een lange vlucht. Helaas, pindakaas. Om er toch een beetje oké uit te zien wanneer ik terug voet aan land zet heb ik ook graag een concealer bij de hand. Vlak voor we landen kan ik dan nog snel mijn oneffenheden wegwerken en… voilà. Ready, set, GO! 
Wat is jouw absolute in-flight beauty must have?
Liefs, Sarah

Comments (5)

 • Letstalklipstick

  22 april 2016 at 20:44

  Ah dat je dit allemaal mee mag nemen in het vliegtuig. Ik dacht altijd dat je niets vloeibaar mee mocht nemen 🙂

  1. HosteSarah

   23 april 2016 at 17:11

   Je mag vloeistoffen van max. 100ml, verpakt in een doorzichtige en hersluitbare zak (of toilettasje) met een capaciteit van max. 1l meenemen. Dus dat is best wel wat 🙂 Het staat in ieder geval altijd mooi uitgelegd op de website van je luchtmaatschappij.

 • Janneke | Crafty Time

  22 april 2016 at 21:05

  Heel leuk en handig artikel! Die eight hour cream lijkt me super fijn!

  1. HosteSarah

   23 april 2016 at 17:12

   Die eight hour cream is echt een aanrader. En dankjewel 🙂

 • Travellers of the world

  26 april 2016 at 10:13

  Handig artikel! Zelf neem ik alleen deo mee in mijn handbage en de rest gaat in het ruim, als ik met alleen handbagage reis (wat vaker gebeurt) zit er naast deo ook tandpasta in mijn tas en thats it. Oja zeep als ik niet zeker weet of ze dat in het hotel ook hebben, maar neem zo min mogelijk mee. Een mini parfum en desinfectie gel klinkt wel heel fijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Me Time DELUXE

Volgende bericht

Review - L'Occitane Cherry Blossom handcrème