Ontdek Boedapest met mij - Dag 4

Onze laatste volledige dag in Boedapest, want morgen vertrekken we alweer naar huis. De dag begonnen we opnieuw in een prachtig koffiehuis. Dit keer in het New York Café in hotel Boscolo. Pure pracht en praal met de meest lekkere gebakjes en drankjes. Halleluja. Ik waande mij eventjes een prinses.


Veruit mijn favoriete koffiehuis in Boedapest. De moeite waard! 

Na ons koninklijk ontbijt besloten we naar het Vissersbastion te trekken. Je kunt er te voet naartoe gaan, maar zoals ik eerder al heb gezegd ben ik niet zo sportief aangelegd. Het Vissersbastion ligt op een heuvel, dus we namen de bus. No shame. We stapten wel enkele haltes vroeger uit en kwamen deze prachtige gebouwen tegen. I tell you, Boedapest is àltijd mooi. Waar je ook gaat of staat. Er valt overal iets te zien. 

Aangekomen bij het Vissersbastion begreep ik meteen waarom zoveel mensen het met Disneyland vergelijken. Het ziet er gewoon écht zo uit. Magisch gewoon. 
In love! Mocht ik in Boedapest wonen, ik zou hier elke dag vertoeven denk ik. 

Na het Vissersbastion te hebben bezocht trokken we naar Gelarto Rosa. Want weer of geen weer, een ijsje kan er bij mij altijd wel in. En check hoe mooi dit is! 

Na nog wat rond te hebben gewandeld in de stad gingen Kristof en ik terug naar het WestEnd City Center. We hadden deze avond niks speciaal gepland, dus besloten we naar de cinema te gaan. Stiekem vinden we dat altijd leuk om te doen in het buitenland. De filmzalen zijn overal zo verschillend. Best fijn om mee te maken. Nu ja, voor onze film begon hadden we nog wat tijd en gingen we wat relaxen bij Starbucks. 

A Visszatero. A.k.a. The Revenant ;) Eén van de weinige films die effectief in de Engelse taal werd afgespeeld. Het merendeel van de films wordt hier namelijk gedubd. 

Na onze film deden we nog wat sightseeing by night. Zo zagen we de Opera, en de indrukwekkende winkelstraat waar die gelegen is.

En voor we terugkeerden naar ons hotel aten we nog een grote kom ramen. Hmm. 

Morgen is het opnieuw vroeg dag. Dan vertrekken we 's morgens helaas alweer terug naar huis. Dit was dan ook meteen mijn laatste 'Ontdek Boedapest met mij'. Hopelijk hebben jullie er van genoten :) 

Liefs, Sarah

3 opmerkingen

 1. Mmmmmmmm, die ijsjes zien er zo mooi uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ziet er super mooi uit! Boedapest staat zeker ook nog op mijn to-go-lijstje!
  Liefs,
  Lauren
  (laurenrogiers.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen