Review – Naked Urban Decay Flushed (Streak)

Naast mijn Urban Decay Naked oogschaduw paletten (waar ik overigens helemaal verslaafd aan ben), heb ik ook een Naked Flushed palette. Een prachtig alles-in-één product voor het gezicht. Perfect voor een mooi verzorgde, natuurlijke look.

Een ‘nude look’ is tegenwoordig helemaal in. En Urban Decay weet daar maar al te goed op in te spelen. Al sinds jaar en dag ben ik fan van hun Naked oogschaduwpaletten, en sinds een tijdje heb ik ook hun Naked Flushed palette aan mijn favorieten toegevoegd. Het product bevat een bronzer, een highlighter en een blush. Drie kleuren die heel prettig zijn in gebruik voor het verkrijgen van een gezonde teint in het gezicht.

In totaal zijn er vier verschillende Naked Flushed paletten te verkrijgen; Naked, Strip, Streak en Native. Ik kocht het Naked Flushed Streak palette. Dat zou namelijk het meest geschikt zijn voor mensen met een erg bleke huid (ME!). En jawel, sinds ik dit product in mijn bezit heb gebruik ik niks liever meer.

Eerst en vooral de verpakking. Een stevige bruine/beige doos met daarop in grote letters ‘Naked’. Qua maat is het doosje hetzelfde als dat van de Urban Decay Basics, dus ideaal om mee te nemen op reis. Ook zit er een grote spiegel in het palette verwerkt, dus je kan je make-up ook on-the go aanbrengen.

Het palette bevat een grote hoeveelheid bronzer, wat minder blush en nog wat minder highlighter. Wat in mijn ogen best logisch is, want bronzer gebruik je meer dan blush, en blush heb je dan weer wat meer nodig dan highlighter. Het poeder is daarbovenop heel zacht van textuur waardoor je het makkelijk tot een mooi en natuurlijk uitziend geheel kan blenden.

Ook de kleuren bevallen heel goed. Ze zijn subtiel, maar vallen wel heel makkelijk op te bouwen. Voor iemand die zo’n bleke huid heeft als mij is dat dus ideaal. De ene keer mag het best wel wat minder (of juist meer) opvallend dan de andere keer.

Ik kan dus echt niks slecht verzinnen over dit palletje. Het is een grote favoriet en ik neem het erg graag mee op reis omdat het zo compact is. De bronzer gebruik ik dan ineens ook als oogschaduw, gewoon omdat het kan (en ik dan geen extra oogschaduw hoef mee te sleuren!). Dus voilà 😉

Zonder make-up / Met concealer, wenkbrauwgel en Naked Flushed

Mocht je zelf ook nog op zoek zijn naar een goed all-in-one gezicht palette? Naked Flushed is te verkrijgen bij Ici Paris voor €35,35. (En het is een aanrader!)

Wat is jouw favoriete Urban Decay product?

Liefs, Sarah

Comments (2)

 • Sas

  5 april 2016 at 09:46

  Zelf gebruik ik het niet maar staat je erg leuk!

  1. HosteSarah

   5 april 2016 at 14:14

   Dankjewel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Ontdek Boedapest met mij - Dag 4

Volgende bericht

TRENDY STREETSTYLE - What to wear while citytrippin'?