My life in pictures #18

Maartse buien en aprilse grillen, Pasen, drama en veel dieren. Je leest het allemaal in deze 'My life in pictures'. Veel lees- en kijkplezier. 

Katten, katten, en nog eens katten. Dat onze Rosse mij 's morgens vaak komt wakker maken en zich dan onder de lakens verstopt. Zo schattig.

Samen met Kristof ging ik ook nog eens uit eten bij Zus & Zo in Bocholt. Daar hebben ze echt de lekkerste vegetarische bami met pindasaus. Hmm. Aanrader, mocht je toevallig ooit in de buurt zijn.

Ook werd er geschilderd én gekleurd. Want hoe ontspannend is dat?! Ik haalde mijn kleurboek weer naar boven, schilderde één van mijn favoriete quotes en Kristof deed een poging tot het schilderen van Heisenberg ;)

Selfie! Ik draag hier trouwens de lipliner van P2, waar ik onlangs nog een review over schreef.

Ook maakte ik voor het eerst in mijn leven zelf muesli. Oh-My-God. Dat ik dat nooit eerder had gedaan. Zo lekker! Echt een aanrader. Veel lekkerder dan die voorverpakte dingen uit de winkel. Serieus!

Samen met mama en twee vriendinnen gingen we boodschappen doen in Duitsland. We brachten deze heerlijke taart mee naar huis als 'beloning' na al dat harde winkelen ;)

Dat een huis geen thuis is zonder kat! (Of zonder een ander huisdier!) Am I right?!

En toen trokken Kristof en ik voor enkele dagen naar Boedapest. Zalig om er eventjes tussenuit te kunnen. Genieten.

Halleluja! De Mol. Wat een programma. Ik was zo teleurgesteld toen Stijn afviel (dat was mijn Mol!), maar toen wist ik ook meteen dat het Gilles was. Goed gedaan, zeg. Ik kijk al zo hard uit naar de volgende reeks!

Yum. Dat Cini Minis cornflakes en Starbucks koffie een ideaal (super lekker maar super ongezond) ontbijt vormen. Haha.

En toen dit. Ik ga niet ontkennen dat ik uren en uren voor de tv heb gezeten en mijzelf steeds meer en meer miserabel voelde door naar die beelden te kijken. Ik besef maar al te goed dat er overal erge (nog veel ergere) dingen gebeuren, maar wanneer het zo dichtbij komt voelt dat best gek aan.

De maartse buien en aprilse grillen waren ook alom aanwezig. Al zorgen die ook regelmatig voor mooie taferelen. En na regen komt altijd zonneschijn. (En af en toe ook een mooie regenboog!)

Pasen in huis. Plezant!

En vooral ook lekker. Uitgebreid eten met de familie.

Yum.

Er hoort er eentje heel graag bij als er eten bij komt kijken ;)

Tijdens de Paasdagen heb ik trouwens echt genoten van het niks-doen. Gezellig Netflix kijken met de kat? Check! Waar mijn gigantische wallen vandaan kwamen? No idea!

Eén van mijn favoriete bezigheden nu het wat warmer is buiten... gaan wandelen met de hond van Kristof (Mister B.O.B.) en de paarden die we tegenkomen gaan knuffelen. Super plezant.

En als we dan terugkomen van het wandelen een glaasje gin drinken. Want why not?

En dat was dat ook alweer. Ik kan nog steeds niet geloven dat de tijd zo snel voorbij gaat. Het is gewoon al april. WAT?!

Vinden jullie ook dat de tijd zo vliegt?

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Die poezen toch! Heerlijk om ze in huis te hebben, ik mis dat wel..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, eens ge weet hoe het is om een kat te hebben is het moeilijk om er zonder te kunnen. Kan ik me maar al te goed voorstellen...

      Verwijderen