Me Time DELUXE

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Jezelf opsluiten in de badkamer met wat geurkaarsen en een bad vol schuim, en vervolgens een uitgebreide avond pure verwennerij (oftewel niks doen). Zalig. Dit zijn enkele van mijn must-haves tijdens mijn Me-Time. 

1. Geurkaarsen
Een geurkaars in de kamer geeft niet alleen een lekkere geur, maar ook een fijne sfeer. Op die manier kan ik éxtra genieten van mijn tijd alleen.

2. Bath Bombs
Dat ik verslaafd ben aan de Bath Bombs van Lush is een feit dat zeker is. Ze ruiken heerlijk, voeden je huid en zien er leuk uit. Super gewoon.

3. Gezichtsmasker
Want uiteraard mag een gezichtsmaskertje niet ontbreken tijdens een uitgebreide Me-Time sessie. Relaxen to the max.

4. Een oogcrème
Op de één of andere manier vind ik oogcrèmes altijd erg verfrissend aanvoelen. Heel fijn. Dat ze rimpels en donkere kringen tegen gaan is ook geen straf. Kan ik wel gebruiken!

5. Lippenbalsem
Iets waar ik absoluut niet zonder kan! Niks zo fijn als zachte, glanzende lippen.

6. Versterkende nagellak
Mijn nagels breken heel snel af als ik er geen versterkende nagellak op doe. Vandaar dat ik het belangrijk vind om mijn handen en nagels goed te verzorgen, en regelmatig zo’n lakje te gebruiken. Works like a charm. Bovendien ziet het er ook heel verzorgd uit wanneer je je nagels regelmatig goed onder handen neemt en van zo’n doorschijnend lakje voorziet. Aw yeah!

7. Handcrème
Droge handen… zo’n vervelend gevoel. Wanneer ik tijd heb smeer ik mijn handen graag eens in met een dikke laag handcrème om dat droge gevoel te doen verdwijnen.

8. Fluffy badjas
Niks zo plezant als uit bad komen en je pyjama en/of badjas aan te kunnen doen. Dit exemplaar van Topshop is gewoon fan-tas-tisch.

9. Relaxing pillow spray
Wanneer ik ’s avonds in bed kruip gebruik ik graag een relaxerende pillow spray. Die dingen geven mij op de één of andere manier echt een ontspannen gevoel en laten mij (vaak) ook beter slapen. I love it.

10. Ben & Jerry’s
En wat is Me-Time zonder ijs?! Yup. Niks. Dus een grote pot Ben & Jerry’s (cookie dough!) en een goede film op Netflix en… Halleluja! De hemel 😉

Wat is jouw favoriete snack tijdens Me-Time? 

Liefs, Sarah

Dit artikel bevat affiliate links

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Face of the day - I'm a natural make-up kinda gal

Volgende bericht

Ready, set, GO! 10 in-flight beauty musthaves