Review – HEMA Wetlook Nailpolish #03

Een simpele, maar stijlvolle nagellak. Dat is helemaal mijn ding. Bij Hema verkopen ze gelukkig een heleboel van deze lakjes. En daarbovenop zijn ze nog eens budgetvriendelijk ook. Benieuwd naar wat ik van deze wetlook nailpolish vind? Je leest het hier.


Verpakking + Kwastje
Een simpel flesje nagellak met een simpel kwastje. Op zich kan ik er absoluut niks slecht over zeggen. Behalve dan dat ik deze kleinere lakjes (7ml) heel reis vriendelijk vind. Ze nemen totaal geen plaats in beslag. Handig. Het kwastje is door het kleine formaat van het flesje ook wat aan de kleinere kant, maar wanneer je er goed op duwt kun je toch je hele nagel in één keertje lakken. Gewoon, prima.

De kleur + Houdbaarheid
Een mooie roze kleur met erg veel glans; de zogenaamde ‘wetlook’. Zo’n kleurtje dat nooit misstaat. Erg leuk. De houdbaarheid is wel wat minder. Na de eerste dag begon de lak al af te brokkelen. Zo jammer. Misschien heeft het ook wel te maken met het feit dat je drie laagjes lak moet aanbrengen vooraleer je de gewenste kleur verkrijgt.

Mijn mening
De beauty sectie bij Hema is altijd erg uitgebreid en budgetvriendelijk. Daarbovenop worden de producten niet op dieren getest. Enkel positieve dingen dus. Dit specifieke lakje vond ik qua kleur zeker de moeite. Het feit dat je de kleur met verschillende laagjes lak moest opbouwen stoort mij ook niet, maar ik blijf het altijd spijtig vinden wanneer nagellak zo snel begint te chippen. Nu ja, prijs-kwaliteit-gewijs is en blijft het een prima nagellakje. En voor het begint af te brokkelen ziet het er echt wel heel leuk uit.

Prijs + Verkrijgbaarheid
Je kan deze nagellak verkrijgen bij Hema voor €1.

Liefs, Sarah

Comments (1)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Day Zero Project - In een Hard Rock café gaan eten

Volgende bericht

Face of the day - I'm a natural make-up kinda gal