Face of the day – I’m a natural make-up kinda gal

Maar serieus. Ik ben écht een ‘natural make-up kinda persoon’. Niet teveel tralala, gewoon een natuurlijke look. Daar hou ik van. Dit is mijn face of the day, en eveneens ook mijn standaard make-up look van de afgelopen tijd. 

Eerst en vooral de basis. Ik gebruik mijn Nivea Soft Crème om mijn gezicht te hydrateren, mijn Clinique All About Eyes Serum om de huid rond mijn ogen wat op te frissen, en de Rituals Magic Balm om mijn droge lippen te herstellen. 
Dan is het tijd voor mijn favoriete primer. Ik gebruik de P2 Perfect Face! Anti-Red Base om roodheid tegen te gaan. Fantastisch product! Vervolgens gebruik ik de Maybelline FIT Me! concealer op oneffenheden en de L’Oréal Dream Lumi Touch concealer om de donkere kringen onder mijn ogen wat lichter te maken. Voor dit alles gebruik ik overigens de Expert Face Brush van Real Techniques. Die kwast is de hemel op aard. Serieus! Ik zou niet meer zonder kunnen. 
Mijn wenkbrauwen werk ik simpelweg bij met wat wenkbrauwgel van Catrice en contouren doe ik met mijn geliefde Urban Decay Naked Flushed palette en de ELF fan brush. 
Zonder make-up / Mét bovengenoemde producten
En check dat verschil! Ik bedoel maar… Wow! 

Nu mijn huid er egaler uitziet en mijn wenkbrauwen wat meer in de plooi liggen is het tijd voor oogschaduw. Ik gebruik één simpel kleurtje (Expensive Pink van Mac) en breng dit aan met de #103 Prestige Shadow Crease kwast.

Ik krul nog snel mijn wenkbrauwen, gebruik mijn Sublime de Chanel mascara en breng een subtiele lippenstift aan. Dit is #030 Pink Lollipop Colorsensational Popstick van Maybelline. 
En dat was dat 🙂

Wat is jouw favoriete product voor een natural make-up look? 

Liefs, Sarah

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Review - HEMA Wetlook Nailpolish #03

Volgende bericht

Me Time DELUXE