5 luxe hotels om van te dromen

Mijn reis wishlist is eindeloos. Maar dan ook écht ein-de-loos... Wanneer ik op vakantie ga kom ik tijdens het boeken van mijn verblijf altijd adembenemende hotels tegen waar ik alleen maar van kan dromen. Deze volgende vijf hotels staan dan ook hoog op mijn luxe-hotel-bucket list. Nu maar hopen dat dromen ook écht kunnen uitkomen. 

Wie mij kent weet dat ik al sinds het bestaan van hotel Atlantis in Dubai, ook eens in Atlantis wil verblijven. Het is dan ook een prachtig roze hotel dat volledig geïnspireerd is op de oceaan, en dat daarbovenop ook nog eens een hele hoop mooie Arabische elementen bevat. Bovendien ligt het op het palmeiland Jumeirah en heeft het een prachtig uitzicht over de Arabische golf. Zalig! Ik ben er al één keer geweest, maar heb er nog nooit overnacht. Helaas pindakaas. Dat moet er toch echt ooit wel eens van komen hoor. 


Een klein vijfsterren hotel waar de giraffen gewoon bij jou aan de ontbijttafel komen staan. Euhm? I say yes! Daar wil ik héél graag weleens wakker worden hoor. 

Een gesofisticeerd hotel aan het strand op Bali. Hier kun je helemaal tot rust komen lijkt mij!

Een comfortabel luxe verblijf met lekker eten, witte zandstranden, helderblauw zeewater,... . Wat moet een mens nog meer hebben?

Luxe kamers aan het strand met uitzicht op de berg Otemanu. Overdag kun je fijn gaan snorkelen om dan 's avonds op je privé terras van de zonsondergang te genieten. Helemaal top! Nu moet ik alleen de EuroMillions nog winnen ;)


Welk hotel staat nog op jouw bucket list?

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Als je ooit in Rotterdam bent, dan raad ik je de Innhotels aan. Die aan de Erasmusbrug is een **** ;) Echt de moeite ondanks dat ik er niet veel van gezien heb..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar ga ik zéker aan denken moest ik ooit naar Rotterdam gaan. Altijd leuk om zulke tips te krijgen :)

      Verwijderen