10 dingen die je nog niet over mij wist #1

10 dingen die je nog niet van mij wist. Of misschien ook wel. Wie weet. 

1. Ik 'like' mijn eigen foto's op Instagram
Of toch wanneer ik 10 likes heb. Want van zodra er 11 mensen je foto liken dan verdwijnen de namen en verschijnt er een getal in de plaats. Veel leuker. Haha.

2. Matt Damon is mijn man crush every day
Wat.een.man!

3. The Secret veranderde mijn kijk op het leven
Ik weet niet hoe of wat of waarom, maar ik geloof echt in die filosofie die achter The Secret schuilgaat. Het lijkt gewoon allemaal te kloppen en het voelt ook goed aan. Heel vreemd, maar ergens ook logisch. Je moet zelf maar eens naar de documentaire kijken (als je dat nog niet gedaan hebt) ;)

4. Ik verafschuw ananas
Op een gegeven moment moesten we in de lagere school fruitsalade eten. Je kent dat wel, iedereen brengt één stuk fruit mee om vervolgens samen fruitsalade te maken. Wel, iemand in mijn klas had blijkbaar ananas bij en toen ik aan mijn kommetje met fruit begon moest ik letterlijk kokhalzen van die vreselijke ananassmaak. Ik had dat nog nooit eerder gegeten en vond de smaak ook COMPLEET afschuwelijk. Ik durfde toen ook absoluut niet tegen de juffrouw te zeggen dat ik die fruitsalade niet lustte, en heb hem met veel tegenzin zo goed mogelijk opgegeten. Brr. Ik krijg er nog kriebels van als ik daaraan terugdenk. Nooit meer ananas voor mij!

5. 'Vrouwen bedoelen het tegenovergestelde' is een uitspraak die bij mij regelmatig wel klopt
Tja. What can I say?!

6. Ik vermijd winkelcentra (of andere drukke plaatsen) in het weekend
Ik haat (hààt, hààt, hàààt!) het wanneer het ergens super druk is. Daar word ik gewoon ambetant van en dan wil ik onmiddellijk naar huis. Als ik wegga is dat vrijwel altijd tijdens de week. In het weekend blijf ik gewoon thuis!

7. Mijn e-mailadres werd gehackt door mijn beste vriendin
Gotta love my life! Toen ik 12 of 13 was maakte ik samen met mijn toenmalige beste vriendin een e-mailadres aan. Uiteraard hielp ze mij met alles, inclusief met mijn wachtwoord. Slim van mij! (Not!) Daar heb ik goed uit geleerd want nu kan ik zelf mijn eigen wachtwoorden niet meer onthouden omdat ik er zoveel gebruik. Haha.

8. I got pulled into a fist fight
Again... gotta love my life. Op het meest marginale festival dat ik al ooit heb meegemaakt (#Dour #SorryNotSorry!) trok er mij iemand opeens met mijn kraag mee in een fist fight. Was dat even schrikken zeg. Maar hé, heb ik dat ook eens meegemaakt ;)

9. Ik heb een poets-obsessie
Maar serieus! Ik kan er totaal niet tegen wanneer mensen rommel achterlaten en alles moet precies staan zoals ik wil dat het staat. Ik ben een beetje Monica uit Friends op dat vlak; een clean-freak. Ik heb elke dag wel iets gepoetst.

10. Chemical peelings? Check!
Tijdens mijn puberteit had ik last van acné. Véél last van acné. De maandelijkse gezichtsreiniging bij de schoonheidsspecialiste hielp niet, dus werden er grovere middelen ingezet. Chemical peelings bij de huidspecialist. Heb ik daar van afgezien. Woah. Dat chemische spul dat ze op je gezicht smeren brandt je eerste huidlaag weg en ik reageerde daar altijd erg fel op. Pijnlijk! Maar wel erg effectief. Mijn acné was zoveel minder zichtbaar na een tiental van die peelings (én na super veel pijn!). Fun fact; ik moest van mijn ouders altijd naar school de dag(en) na een peeling. Wie mij dus ooit heeft zien rondlopen met een gezicht zo rood als een kreeft; that's why!

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Dat van dat liken op Instagram wist 'k niet :D Oh, als we ooit samen fruitsalade eten, geef de ananas maar aan mij dan ;p

    BeantwoordenVerwijderen