Write a Bucket List

Eén van mijn 101 doelen uit mijn Day Zero Project was het schrijven van een Bucket List. En dat heb ik gedaan! 

Voor Kerstmis kreeg ik van Kristof het My Bucket List boek van Axel and Ash cadeau. Ik wilde al langer een soort van Bucket List neerpennen, dus dit boek gaf mij ineens de ideale gelegenheid om er eens extra goed over na te denken.


Vooraan in het boek kun je 101 dingen invullen die je nog wilt doen/bereiken voor je de pijp aan Maarten geeft (oftewel, before you kick the bucket). Na er enkele weken goed over te hebben nagedacht is mijn lijstje volledig. Van leren surfen, tot het meemaken van mirakels tot het kopen/bouwen van mijn droomhuis. Ik heb het allemaal opgeschreven. Want je leeft maar één keer, dus waarom niet meteen groots dromen?! Toch?!


Voor elk van je dromen/doelen zijn er ook twee aparte pagina's voorzien die je helemaal zelf kunt invullen. De linkerzijde dient ingevuld te worden voor je droom werkelijkheid wordt, de rechterzijde moet worden ingevuld wanneer je droom is uitgekomen. Best plezant. En ook leuk om later op terug te kunnen kijken!


Voor de rest staat het boek vol met mooie quotes en inspirerende verhalen. Het motiveert je meteen om aan de slag te gaan om al je dromen waar te maken. Heel tof. Een grote aanrader.

Heb jij ook een Bucket List?

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Nee, maar moet daar dringend eens aan beginnen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja! Zeker doen. Is best plezant om te hebben en ge doet meteen automatisch meer moeite om uw dromen te doen uitkomen :)

      Verwijderen