Tijd voor een update

Dat ik deze post schrijf terwijl ik in mijn bed naar Thuis lig te kijken. Zàlig. En weer maar eens een voorbeeld van hoe vrouwen kunnen multi-tasken ;) Ik vond dat het weer eens tijd was voor een update. Niet dat ik zoveel interessante dingen heb meegemaakt, maar enfin.

Eerst en vooral... zondag vertrek ik samen met Kristof voor enkele dagen naar Boedapest. Yay! Super leuk. Ik had het er onlangs nog over, dat we aan het uitkijken waren naar een leuke citytrip. Met die Ryanair prijzen kan je zo'n tripje gewoon niet laten liggen. Of althans... IK kan dat niet laten liggen. Ik kijk er al zo naar uit om terug te vliegen, rond te trekken, nieuwe dingen te ontdekken,... . Niks zo fijn als dat. En waarom niet zoveel mogelijk reizen wanneer je jong bent, right? Van zodra er kindjes in the picture komen wordt dat allemaal een heel ander verhaal. Dus, yup. Nu maar extra genieten met ons tweetjes.

Al denk ik wel dat we het rustig aan moeten doen in Boedapest. Ik heb nog steeds last van mijn rug en mijn liezen, dus hopelijk gaat dat wat meevallen. Uit de onderzoeken die ik tot nu toe al heb gehad bleek ik kerngezond te zijn, dus nu staat er een MR scan van mijn rug op de planning. Hopelijk word ik daar dan wat wijzer van. Afwachten maar.

Voor de rest gaat het leven hier zijn gewone gangetje. Rustig, maar helaas niet zo héél relaxed. Ik ben jammer genoeg dat type dat zich zorgen maakt om àlles. Wanneer de dingen niet helemaal lopen zoals ze horen te lopen dan kruipt dat in mijn kleren. Dan blijf ik maar piekeren en piekeren over alles wat er misloopt en... tja, dat is gewoon héél deprimerend. Ik wou dat ik wat meer kon genieten van het hier en nu, en mij wat minder zorgen kon maken over de toekomst. En wanneer andere mensen dan ook nog eens commentaar beginnen te geven op de dingen die ik doe, dan is het helemaal om zeep. Ik ben mij al erg bewust van élk minpunt in mijn leven, dus extra gedoe kan ik missen als de pest. Ik blijf het overigens erg vreemd vinden dat mensen zich zo kunnen moeien met het leven van anderen. Like, waarom? Ik vind het persoonlijk al werk genoeg om mij met mijn eigen zaken bezig te houden. Ik heb er echt geen behoefte aan om te beginnen klagen over andermans business!

En dat was dat. Dit werd onvoorzien een iets negatievere post dan verwacht, maar ok... het leven is dan ook niet altijd rozengeur en maneschijn. Om toch af te sluiten met een positieve noot is hier een foto van onze Mister Sleeping Beauty. Want wie houdt er nu niet van zo'n slapende kat? ;)


Hoe gaat het nog met jullie? 

Liefs, Sarah

2 opmerkingen