Spring Essentials!


1 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 

Nu de lente eraan zit te komen vond ik het wel eens leuk om mijn Spring Essentials op een rijtje te zetten. Ik hoop dat ik mijn dikke jassen en winterlaarzen snel terug kan opbergen, zodat ik mijzelf helemaal spring-proof kan maken! Laat maar komen, die fluitende vogeltjes, bloesems aan de bomen en dat zonnige weer! 

1. Pastelkleurtjes zijn helemaal in. Lichtroze nagellak vind ik dan ook een must deze lente! 

2. Een comfy, maar toch stijlvolle trui. NEED!

3. Omdat parel oorbellen gewoon erg leuk staan én dan ook nog eens perfect passen bij pastelkleurtjes. 

4. Uiteraard mag een zonnebril niet ontbreken tijdens de lente! Ik ben nog steeds fan van de Ray-Ban aviators. They never go out of style ;)

5. Bronzer, highlighter en blush in één. Do I need to say more? Ik ben al een tijdje fan van dit 'Flushed' palletje van Urban Decay, en tijdens deze tijd van het jaar kan ik dit al wel eens wat extra gebruiken. 

6. Deze lip glow van Dior verzorgt je lippen én laat de kleur ervan beter uitkomen. Ik kan alvast niet meer zonder.

7. Een makkelijk schoudertasje dat bij elke outfit past. Deze Eva Clutch van Louis Vuitton heeft het gewoon helemaal. 

8. Een sjaal. Voor al de koukleumen onder ons ;) Daarom geen dikke wintersjaal, maar een licht sjaaltje dat er mooi uitziet en dat je kunt aandoen wanneer het toch nog net dat ietsje te koud is. 

Wat is iets dat jij niet kunt missen in de lente?

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen