Schilderen met quotes enzo

Nummer 34 op mijn Day Zero Project lijstje. Ik wilde graag een inspirerende quote verwerken in een kunstwerkje. En dat is bij deze gelukt. Yay. 

Ik had twee extra canvassen op overschot en besloot deze beiden te gebruiken; als soort van een tweeluik. Met mijn materiaal uit de Action (haha, super professioneel!) ging ik aan de slag.

Ik wilde een simpel schilderij met zo min mogelijk kleur. Daarom schilderde ik de achtergrond grijs met behulp van een spons, waarna ik er mijn inspirerende quote opschreef in potlood. Op die manier kon ik foutjes achteraf nog altijd wegwerken.

"Love her, but leave her wild" is een zin die ik persoonlijk totaal bij mij vind passen. Je moet echt van mij kunnen houden zoals ik ben, en als ik dan iets gek in mijn hoofd haal moet je mij dat ook gewoon laten doen. Is dat voor een tijdje alleen op vakantie gaan, een blog beginnen ;), uit het niets opnieuw naar school willen gaan,... . So be it. Wanneer de mensen die ik graag heb tegen mijn beslissingen zijn voel ik mij heel snel onbegrepen. Vrienden en familie zijn er om je te steunen, en niet om je tegen te houden.

Ik heb bovendien ook mijn vrijheid nodig. Van die koppels die constant tegen elkaar plakken en geen minuut zonder elkaar kunnen... daar krijg ik de kriebels van. Gelukkig heb ik een hele lieve vriend die mij erg goed begrijpt. Als ik iets op mijn eentje wil doen, dan is dat geen probleem voor hem. (En omgekeerd uiteraard ook niet.)

Uiteindelijk heb ik de quote in het zwart gezet, zodat de tekst goed zichtbaar is.
Ik vind het best goed gelukt en heb in ieder geval plezier gehad tijdens het maken van dit schilderij.

Heb jij ook een zelfgemaakt schilderij in huis? 

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Dit is prachtig! Ik zag het resultaat al eens passeren (op Instagram dacht 'k) & 'k dacht dat 't stenen waren, maar blijken 't nu canvassen te zijn. Zeer mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, de achtergrond heb ik inderdaad een soort van steenkleur gegeven. En dankuwel :) Altijd leuk om te horen dat het in de smaak valt!!!

      Verwijderen