Review – Rituals Hammam Hot Scrub

De producten van Rituals zijn bij mij altijd zeer geliefd. Ze ruiken hemels, werken fantastisch en daarbovenop wordt er nooit op dieren getest! Vandaag heb ik het uitgebreid over de Hammam Hot Scrub. Benieuwd naar mijn mening? Die vind je hier! 


De verpakking

Een mooie, grote, luxueuze glanzende pot met duidelijk opschrift. Dit zet ik graag naast mijn bad hoor. Ziet er prachtig uit. 
De scrub
De Hammam Hot Srub is een zoutscrub, dus een scrub met een grove textuur. Wanneer je hem aanbrengt geeft hij een soort van warm gevoel, wat zalig aanvoelt. Meteen na dat ‘warme’ gevoel komt de frisheid van de eucalyptus naar boven en heb je het gevoel dat je helemaal opgefrist bent. Erg leuk. Ook laat de scrub een soort van olielaagje achter op je huid, waardoor je huid na gebruik fluweelzacht aanvoelt. 
De geur
Het is voornamelijk de eucalyptus geur die naar boven komt. Zalig! 
Verkrijgbaarheid?
Je kan deze scrub voor €19,50 verkrijgen bij Rituals.
Wat is jouw favoriete Rituals product?
Liefs, Sarah

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Hoe overleef je een lange vliegreis?

Volgende bericht

Recept - Framboos mojito