Review - P2 Perfect Color Lipliner #128 prima ballerina

De Perfect Color lipliner van P2. Is het effectief zo'n 'perfect color'? Of valt hij stiekem toch tegen? Je leest het in dit artikel! 

P2 is een bekend Duits merk. Qua prijs een beetje vergelijkbaar met Essence. De verpakking heeft de kleur van het potlood en aan de achterkant is er een klein penseeltje voorzien. Op die manier kan je het product (en nadien je lippenstift) beter aanbrengen.


Lipstick is iets wat ik niet vaak draag, maar wanneer ik het dan wel eens gebruik wil ik sowieso ook een lippotlood bij de hand hebben. Zo'n potlood zorgt er namelijk voor dat je lippenstift veel beter en langer blijft zitten. Op dat vlak werkt dit product fantastisch. Het is een mooie lipliner en helpt effectief met het beter behouden van de kleur van je lipstick.

Links: enkel lippenbalsem / Rechts: lippotlood

Ik moet wel zeggen dat het potlood redelijk stroef werkt. Een lijntje trekken gaat makkelijk, maar je lippen nadien inkleuren is veel moeilijker. Af en toe gebruik ik zo'n lippotlood namelijk ook graag om mijn lippen mee in te kleuren, maar in dit geval is dat dus niet zo eenvoudig. Ik heb ook het gevoel dat het mijn lippen nogal uitdroogt en al de velletjes die ik heb extra goed zichtbaar maakt. Jammer. Ik gebruik er dus altijd een doorschijnende lippenbalsem overheen en dan is het probleem opgelost.


De kleur van dit potlood is overigens #128 prima ballerina. Een subtiele beige kleur die altijd wel leuk staat. En een ander groot voordeel; de lipliner blijft in vergelijking met lippenstift veel langer zitten. Super dus!

De P2 Perfect Color Lipliners zijn te koop bij de Duitste drogisterij DM voor €1,75/stuk. En ondanks dat hij mijn lippen er nogal droog doet uitzien vind ik het voor deze prijs een grote aanrader. Met wat extra lippenbalsem is de droogheid namelijk ook meteen weer opgelost.


Wat is jouw favoriete P2 product?

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen