Netflix and Chill - De series die ik momenteel volg

Hoewel ik Netflix soms wat vind tegenvallen qua aanbod (waarom maar één seizoen van een bepaalde reeks online zetten?!), staan er toch ook een heleboel fantastische dingen op. Ik zou er alleszins niet meer zonder kunnen. Dit zijn momenteel de series die ik met heel veel plezier volg!

Pretty Little Liars
Want hier kan ik maar geen genoeg van krijgen. Alhoewel ze de serie maar blijven uitrekken, het blijft spannend. Ik kan al niet wachten om te weten te komen van wie de meisjes vreemde sms-jes blijven krijgen.

Eigen Kweek
Over een gewone (heel grappige) familie die wiet begint te kweken. Echt een aanrader. Ik heb hier al zo vaak om moeten lachen!

New Girl
Korte, eenvoudige afleveringen waar je naar kunt kijken zonder na te denken. Hoewel de grapjes die er gemaakt worden soms heel flauw zijn, moet ik er toch vaak om lachen. Dit is echt een ideale serie om eens goed mee te ontspannen.

F. R. I. E. N. D. S.
Nu de hele reeks van FRIENDS op Netflix staat ben ik vanaf aflevering 1 beginnen te kijken. Ik had hier en daar al wel wat afleveringen op tv gezien, maar vind het toch leuker om alles chronologisch te kunnen zien. Wat er zich altijd afspeelt in de reeks is soms ook heel herkenbaar. (Ja, haha.) Extra leuk om naar te kijken dus.

Making a Murderer
Dé serie waar iedereen het tegenwoordig over heeft. Toch? Ik heb nog maar enkele afleveringen gezien maar vind het al ontzettend fascinerend. Hoe kunnen ze een man jarenlang onschuldig laten vastzitten, en dan opnieuw beschuldigen voor moord? Halleluja. Wie moet je op den duur nog geloven dan?!

Wat is momenteel jouw favoriete serie op Netlfix?

Liefs, Sarah

6 opmerkingen

 1. Momenteel alleen PLL. Ik hoef alleen nog de laatste aflevering te kijken. Als laatst heb ik Daredevil en Jessica Jones gekeken. Met Jane the Virgin was ik bezig in België, maar in Nederland staat hij er niet op, dus nu kan ik niet verder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah, ook een PLL-fan? Ik kijk al zo hard uit naar het laatste seizoen, gewoon om te weten hoe alles gaat aflopen ;) En ugh, zo vervelend dat Netflix zo verschillend is per land. Het is mij ook al opgevallen dat Nederland series heeft die België niet heeft (en andersom).

   Verwijderen
 2. Ik kijk niet op Netflix, maar Eigen Kweek heb 'k op tv gevolgd. Echt goed! Al vond 'k de 1ste reeks beter dan de 2de :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja. Vond ik ook. Al vond ik het einde van het tweede seizoen echt wél goed. Haha. Ben al benieuwd naar de derde reeks (als die er effectief komt).

   Verwijderen
 3. 'Once upon a time' lijkt me misschien ook wel iets voor jou!
  Liefs,
  Lauren
  (laurenrogiers.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, dankjewel voor de tip! Ik heb al enkele seizoenen van Once Upon A Time gezien maar ben het wat uit het oog verloren. Fijn dat je er me terug aan doet denken, want dat vond ik inderdaad een super leuke serie :)

   Verwijderen