My life in pictures #17

Van blauwe bubbelbaden tot knuffels met de katten tot uitstapjes naar Nederland en Duitsland. Je leest het allemaal in deze My Life In Pictures #17: de februari-versie.

Om dit artikel goed in te zetten zijn hier enkele super schattige foto's van Poes. Mijn hart smelt er gewoon van. Al was februari niet meteen zijn maand, want... hij werd gecastreerd. Haha. Gelukkig heeft Mister Orange er niet al teveel last van gehad. Hij heeft twee uur langer geslapen dan de dierenarts had voorzien en had daarna al meteen terug honger. Kleine grapjas.

Ook poessie doet het nog steeds goed...

En met Fons is ook nog alles in orde. Kijk hoe lief toch. Mijn kleine hartendiefje ;)

Ik was trouwens erg gefascineerd door het weer de voorbije maand. Zo vreemd dat het opeens terug begon te vriezen, en zelfs af en toe sneeuwde. Huh?! Gek, toch? Wel mooi om te zien hoe de vrieskou 's morgens in de lucht hing. Dat wel.

Door al dat koude weer staken we onze open haard extra vaak aan. Zo gezellig.

En wat is er fijner dan een warm bad nemen met een leuke bath bomb van Lush als het zo koud is buiten? Ik bedoel maar... ZALIG! Die dingen zijn hemels! 

Ik bakte deze (al zeg ik het zelf) verrukkelijke appeltaart met Werther's Original karamel. Het ziet er niet meteen fantastisch uit, maar de smaak zat wel goed. Zo lekker. Je kan het recept hier terugvinden. 

Voor Kerstmis had ik enkele kortingsbonnen gekregen voor de FreeTime, en die heb ik eindelijk opgekocht. Geen 'nutteloze' dingen, maar een eiersnijder en een bestekset voor mijn uitzet. Ja, serieus. Je weet maar nooit wanneer ik dat toch ooit eens ga nodig hebben. 

En toen was het Valentijn en kocht ik chocolade voor mijzelf. Want TREAT YO SELF en be your own Valentine. Je hebt echt niemand nodig om gelukkig te zijn, behalve jezelf. En trouwens... wanneer het ├ęcht nodig is... dan is er enkel JIJ! I learned it the hard way. Je moet je eigen held zijn! 

Een foto die mijn afgelopen maand nogal goed samenvat; koffie en Friends. Haha. Die Starbucks dingetjes zijn overigens zoooo lekker. Yum. En dat Friends op Netflix staat is een geschenk uit de hemel. De afgelopen tijd (en nog steeds) heb ik nogal last van mijn lies, onderbuik, rug,... en in bed gaan liggen wanneer de pijn te erg wordt voelt dan zo goed aan. Doe daarbij een aflevering Friends en ik voel me gelijk al stukken beter :)

Samen met mama een dagje shoppen in Duitsland. Heel plezant altijd. Ik vind zulke paskamers trouwens erg handig! En never mind de bh die ik ging passen. Het is een 'nein' geworden. Haha. 

Ook zijn de ouders van Kristof bij mijn thuis komen eten. Was gezellig. En dat Kristof aan het afwassen was... daar moest ik gewoon een foto van nemen. Normaal doet die niet snel iets in het huishouden! Zeldzaam moment vond ik het! 

Mama had Stevia ijs gekocht en ik vond de verpakking compleet geweldig. Leuk gevonden, toch? :)

Nog zoiets 'geweldig'; de manier waarop Temptation Island wordt gemonteerd. Die miljoenen herhalingen van oudere beelden gewoon omdat er voor de rest niks interessant te zien valt. Halleluja. Ik zou wel eens zo'n heel programma van achter de schermen willen meemaken om te zien hoe de vork precies in de steel zit. Haha. 

Ik probeerde ook wat creatief uit de hoek te komen door het Pitoutje na te tekenen. Ik had nog nooit eerder een kat getekend, dus op zich was ik nog wel tevreden met het resultaat. 

BAM! Met spijt in mijn hart heb ik mijn Britney Spears parfum compleet opgemaakt. Dat ding rook zo lekker. Hmm.

Best breakfast ever! Als ik kon... ik zou dit dag en nacht eten. Heerlijk! 

Samen met Kristof trok ik naar het Drielandenpunt in Vaals. Plezant! Ik was gewoon op drie plaatsen tegelijkertijd. Hoe cool! 

Ook gingen we een dagje naar Aken. Wat een gezellige stad, zeg. Aanrader! We gingen er shoppen, deden wat sightseeing en aten super lekkere veggie hamburgers bij Homeburgers. Yum! 

En wanneer ik dan thuiskom van een dagje uit is de kans groot dat ik Mister Sleeping Beauty zo tegenkom. Haha.

En dat was dat. Februari is alweer voorbij gevlogen. De tijd gaat echt zo snel! Hopelijk hebben jullie allemaal kunnen genieten van de voorbije maand.

Heb je misschien al speciale plannen gemaakt voor de maand maart? 

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Leuke maand heb je gehad ;)
    Nu zal 't beginnen druk worden voor mij, de verhuis met 't werk, de voorbereidingen voor 't muziekevenement. Maar.. we gaan er voor! :D

    BeantwoordenVerwijderen