Mijn happy list #17

Om eerlijk te zijn... februari was een maand met veel ups en downs. Gelukkig kan ik er wel positief op terugkijken door enkel te denken aan alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Hier is mijn Happy List!

♥ Mijn gezondheid. Je beseft pas hoe goed je het hebt als het eens misloopt.
♥ Vriendelijke dokters. Omdat ze een ziekenhuisbezoek zoveel aangenamer maken!
♥ Instagram. Want stiekem blijf ik dat hét van hét vinden.
♥ Mijn ouders, en alle steun die ik van hun krijg.
♥ Dat ik trots ben op mijn papa en alles wat hij verwezenlijkt heeft.
♥ Mijn huisdieren kunnen knuffelen.
♥ E-mails krijgen i.v.m. (samenwerkingen voor) mijn blog. Zalig :)
♥ Gezellig alleen thuis zijn.
♥ Lekker eten / uit eten gaan.
♥ Ben & Jerry's + Netflix & Chill!
♥ Daguitstapjes met mijn ouders of met Kristof.
♥ Lang in bad gaan met Lush producten en goede muziek op de radio.
♥ Fris gewassen uit bad komen en in een bed met fris gewassen lakens kunnen kruipen.
♥ Karma!
♥ Geaccepteerd worden en steun krijgen.
♥ Shoppen.
♥ Dingen van mijn 101 things lijst kunnen schrappen.
♥ Leuke series volgen; denk aan De Mol en Pretty Little Liars.
♥ Frisse lucht met verwarmende zonnestralen. Hmm.
♥ Kalmte en rust voelen.

Waar werd jij vandaag gelukkig van?

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Fijn lijstje! En wat een mooie foto :) Dat 'ijzige' randje is echt heel bijzonder! Bedankt voor je reactie op mijn blog trouwens. Ik zou zeggen: weekendje Amsterdam, doen! Er zijn zoveel leuke plekjes in Amsterdam. Als je nog op zoek bent naar tipjes, kan je altijd in mijn archief kijken of me een berichtje sturen. En zet De Koffiesalon + HAY zeker op je lijstje!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel :) Weekendje Amsterdam staat sowieso nog op de to-do list. We blijven het helaas alleen maar uitstellen. Wanneer het er toch van komt dan kom ik zeker nog eens een kijkje nemen op jouw blog voor tips!!! :)

      Verwijderen