Current favorites

Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog eens een 'favorieten' artikel heb geschreven. Dus voilà... dit zijn tegenwoordig mijn meest gebruikte en meest geliefde producten op vlak van beauty. Veel leesplezier.


Victoria's Secret Body Mist - Love Spell
Zo'n spray is zo makkelijk in gebruik én voelt daarbovenop ook nog eens lekker fris aan. Ik gebruik hem graag na het douchen, op mijn beddengoed of gewoon als ik een dagje thuis ben. Een veel goedkopere optie dan parfum. En deze geur... hemels! 

Estée Lauder Double Wear stay in place Make-up
Dit product werkt gewoon fantastisch. Normaal ben ik niet zo te vinden voor foundation, maar deze ziet er zo natuurlijk uit en voel je vrijwel niet zitten. Zalig gewoon.


Urban Decay Naked Flushed - Streak
Een palette met daarin een bronzer, highlighter en blush. Dit ding is compleet onmisbaar geworden voor mij. Het laat je er stralend uitzien zonder dat je er veel moeite voor moet doen. Top! 

Mac oogschaduw - Expensive Pink
Ook dit is zo'n product dat je meteen een stralende look geeft, zonder al teveel moeite. In combinatie met een beige of bruine oogschaduw en wat eyeliner zie je eruit alsof je uren aan je ooglook hebt gewerkt. 


Daddy-O shampoo van Lush
Hier heb ik het al wel vaker over gehad. Mijn ultieme favoriete shampoo. Werkt perfect voor geblondeerd haar en ruikt subliem. Ik kan hier niet meer zonder! 

Warming Mineral Mask van The Body Shop
Een maskertje op basis van klei dat opwarmt als je het aanbrengt. Voelt heel fijn aan en werkt diepreinigend. Het enige minpuntje is dat het product nogal moeilijk uit de tube komt. Een potje zou handiger zijn geweest. Maar hoe dan ook, het masker zelf is en blijft een heel goed werkend productje. 


Avène Cicalfate Repair Cream
Misschien vreemd om hier een zalf te vermelden, maar dit goedje is een soort van wondermiddel. Serieus! Ik kreeg het ooit van de apotheker toen ik op vakantie was in Frankrijk en een koortsblaasje had, maar eigenlijk werkt dit voor vrijwel àlles. Kleine wondjes, ingegroeide haartjes, puistjes,... . Works like a charm.

Nivea Q10 Energy oogroller
Ik ben een grote fan van de oogroller van Clinique. Helaas is deze nogal duur, dus ging ik op zoek naar een goedkopere versie. Deze van Nivea voldoet helemaal aan mijn eisen en voelt vrijwel exact hetzelfde aan als mijn geliefde Clinique roller. Super dus. 

ELF zit zapper
Wanneer ik een puistje heb gebruik ik gewoon dit rollertje van ELF en... BAM... puistje weg.  Ok, niet echt, maar het droogt puistjes wél veel sneller uit waardoor ze ook vlugger verdwijnen. Dus dat is zeker een voordeel. Het is ook maar een klein dingetje, dus erg makkelijk mee te nemen in je tas. I like. 

Wat is momenteel jouw favoriete beauty product?

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Oeh die Avène Cicalfate Repair Cream klinkt heel erg goed. Ik ga zo even kijken of dit ook in Nederland te krijgen is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De apothekers in België verkopen de zalf in ieder geval wel. Hopelijk die in Nederland dan ook :)

      Verwijderen