Valentijn? Treat Yo Self

Wanneer ik vroeger aan Valentijn dacht dan dacht ik aan romantische uitstapjes met de boyfriend en leven op roze wolken en bla bla bla. Nu ik wat ouder (en wijzer) ben weet ik echter dat Valentijn gewoon een dag is als een ander, en dat de liefde élke dag gevierd kan/moet worden. Een betere manier om Valentijn te vieren is daarom 'to TREAT YO SELF' ;) 

Leg jezelf in de watten
Neem een lekker uitgebreid, warm bad met een bath bomb van Lush en een verfrissend gezichtsmasker. Zorg voor een goede scrubsessie, een lekker ruikende body butter, wat nagellak, je favoriete parfum,... . Puur ontspannen mét als gevolg dat je je herboren voelt.

Maak het gezellig 
Enkele geurkaarsen, een fleece dekentje, wat extra kussens, je pyjama aan, fluffy sokken,... . Maak het jezelf gemakkelijk.

Kijk de hele dag naar je favoriete chick-flicks
Netflix and chill!

V is for Valentine vodka
Maak een lekkere cocktail (of twee). Laat die cosmopolitan's maar komen.

Chocolade
Of drink een warme chocomelk. It's whatever. Vergeet ook niet de pralines en het chocolade Ben & Jerry's ijs. Yum. Je mag jezelf verwennen. Zeker op Valentijn! (Elk excuus is goed, toch?)

Of je nu single bent of niet, vergeet niet om altijd eerst van jezelf te houden! Want je bent het waard!

Heb jij plannen voor Valentijn? 

Liefs, Sarah

6 opmerkingen

 1. Op Valentijn ga 'k met m'n ouders ontbijten :p 't Is de laatste keer dat daar een ontbijt word georganiseerd daar 't overgenomen word.. Ik ga 't missen, maar wie weet is 't even goed met de nieuwe mensen (daar heb 'k helaas m'n twijfels over :p)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan geniet ge er maar éxtra van. En hopelijk vallen die nieuwe mensen heel goed mee. Ge weet maar nooit natuurlijk.

   Verwijderen
 2. Hehe, ik heb precies hetzelfde, Valentijn is net als alle andere dagen. Ik ga dan ook niks bijzonders doen zondag :P Netflix in pyjama met warme chocomelk klinkt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn plan voor vandaag is even helemaal niets doen hihi. Lekker bloggen en series kijken<3

  BeantwoordenVerwijderen