Thursday evening...

Goeiemorgen (beetje gek om dit te zeggen op een avond), ik lig juist in mijn bed na een drukke dag de boven te hebben gepoetst. Mijn rug voelt moordend aan, dus ik ben blij een rustige avond tegemoet te gaan. Gezellig wat bloggen, tv kijken en lezen. Zalig. 

Niet dat er vandaag veel op tv is, maar enfin. Gelukkig is er altijd Thuis op één. Ik ben compleet verslaafd aan dat programma. (Voor diegenen die Thuis niet kennen; het is de meest fantastische fictieve soap ter wereld!) Toen lucas, het kindje van Femke en Peter, vorige week stierf kon ik dat effectief niet geloven. Maar écht niet. Tot ik de dag erna in de krant last dat het wél zo was. Like, what? Dat had ik compleet niet zien aankomen. Nu ben ik ook extra benieuwd over wat er met Peggy gaat gebeuren, al wordt dat sowieso seizoensfinale-materiaal. Riight?!

Mijn rug blijft overigens maar pijn doen, zelfs nu ik mij zo comfortabel in bed heb gelegd. Ugh. Een tijdje geleden schreef ik al eens een artikel over hoe ik 'dacht' dat ik een liesbreuk had, wel... ik heb nog steeds dezelfde pijn als toen, alleen wordt die pijn beetje bij beetje erger en erger. Pijn in mijn linkerlies die doortrekt naar mijn onderbuik en mijn rug, en soms ook naar mijn bovenbeen. Alleen heb ik de laatste tijd steeds meer en meer pijn. Zo heb ik soms ook last van mijn heup en mijn ribben, en heb ik véél meer last van mijn rug dan ooit hiervoor. Super vervelend. Twee weken geleden heb ik een botscan laten nemen op aanraden van de fysiotherapeut, maar tot op heden ben ik nog steeds aan het wachten op de resultaten daarvan. (Dokter is op vakantie enzo) Fingers crossed dat ik maandag de resultaten heb, en dat ik dan eindelijk weet wat er aan de hand is. Ik word zo onrustig van pijn die ik niet kan plaatsen.

In ieder geval. Het is wat het is. We zullen er maar niet teveel om piekeren. Over naar beter nieuws nu. Kristof en ik zijn van plan om binnenkort nog eens een citytrip te maken. De laatste keer dat we dat nog eens samen deden was volgens mij twee jaar geleden, toen we naar Parijs/Versailles zijn geweest. Wow, hoe snel vliegt de tijd?! Waar we nu naartoe willen weten we nog niet, maar die RyanAir prijzen... daar moet je niet voor thuisblijven. Gewoon gaan!

Ik denk dat ik hier ga afsluiten. Het is niet meer lang voordat Thuis begint, dus ik ga me goed leggen in mijn bed (met fris gewassen lakens. Héérlijk!) en hier de hele avond zo blijven liggen. Genieten.


Nog een fijne dag iedereen!!!

Liefs, Sarah

6 opmerkingen

 1. Heerlijk dit te lezen ;) Enfin, 'k had toch liever wat positiever nieuws gelezen over je gezondheid, maar 't zij nu zo :) 'k Duim nog steeds voor je, want 't word wel eens tijd dat je de juiste diagnose krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aw. Dankuwel. Ik kan ook al nie wachten om te weten wat er precies aan de hand is!

   Verwijderen
 2. Ahh, wat jammer van je gezondheid! Ik hoop dat je snel de juiste diagnose krijgt ze meid! Zodat je snel terug beter word!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk heb je snel minder pijn en gaat het beter! En reisje is dan wel een heel leuk idee :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Een reisje maakt alles altijd beter natuurlijk. Al moeten we nog steeds iets vastleggen :)

   Verwijderen