The Garden of the Groves

De Garden of the Groves is een mooie tuin die je kan bezoeken op Grand Bahama. De plaats staat bekend om zijn mooie natuur met sprankelende watervallen, zijn vele vogelsoorten, de rust die je er kan vinden en de gezellige eetplaats. Kristof en ik hadden er, ondanks het slechte (koude) weer, een toffe tijd.
De bomen, bloemen,... waren ontzettend mooi. Soms leek het zelfs alsof je in de jungle aan het rondwandelen was. Ook kwamen we verschillende eenden, schildpadden, reigers,... tegen. Op een gegeven moment zag ik zelfs een kolibrie vliegen. Wauw!
In de Garden of the Groves worden ook regelmatig huwelijken georganiseerd. Of mensen komen er mediteren; ze vinden er de rust waar ze naar op zoek zijn. In het midden van de tuin, ergens op een bergje, staat dan ook een mooi kerkje. Hier kan je inderdaad wel van de stilte genieten. 
En last but not least... het eten. Het Garden of the Groves café is, net zoals de hele tuin, erg rustgevend. Je zit er midden in de natuur en hebt uitzicht op een mooie waterval. Bovendien word je al snel omgeven door tientallen eenden (en zelfs schildpadden en vissen) die ook wel wat van jouw eten willen proeven. Zalig. Al vond Kristof dat minder tof. Haha. 

Mocht je dus ooit op Grand Bahama zijn... Garden of the Groves is (bij mooi weer!) zeker een aanrader. Per persoon betaal je $17 inkom. En wanneer je er dan toch bent is een bezoekje aan het gelijknamige café ook een bezoekje waard ;) Puur genieten!

Liefs, Sarah

6 opmerkingen

 1. \wat een prachtige foto's heb je gemaakt. Ik ben jaren geleden op de Bahama's geweest en wil zeker nog een keer terug.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Altijd leuk om te horen :) En oh, zo fijn dat je ook op de Bahama's bent geweest. Ik ben nog maar juist thuis en wil ook alweer terug vertrekken ;)

   Verwijderen
 2. Wauw, dit ziet er echt geweldig uit! En ik maar denken dat de Hortus in Amsterdam mooi is ;) Je hebt ook echt onwijs mooie foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Erg leuk om te horen. Ik had trouwens nog nooit gehoord van de Hortus in Amsterdam. Meteen maar eens opzoeken!!! :)

   Verwijderen