Recept - Unicorn Tears Cocktail

Waarom deze cocktail exact 'Unicorn Tears' heet weet ik niet. Misschien omdat hij lekker zoet is, of omdat hij de mooie paarse kleur heeft die aan eenhoorns doet denken? Wat ik in ieder geval wel weet is dat dit drankje ontzettend lekker is. Sinds gisteren ben ik terug van mijn vakantie op de Bahamas (artikels volgen!), dus terug thuis kan ik wel een cocktail gebruiken terwijl ik opnieuw wen aan de harde realiteit. Hier volgt het recept zodat ook jij eens van de Unicorn Tears kunt genieten. 

Benodigdheden
- Ijsblokjes
- 30 ml gin
- 30 ml Blue Curaçao
- 1 el violetsiroop
- 200 ml tonic
- (Bevroren) bosbessen


Bereiding
- Doe enkele ijsblokjes in een glas
- Voeg de gin, Blue Curaçao en de violetsiroop toe
- Vul aan met tonic en werk af met enkele bosbessen


Uiteraard kan je de hoeveelheden naar smaak aanpassen. Als je het graag wat minder straf hebt; voeg dan wat minder gin en/of Blue Curaçao toe. Je maakt ervan wat jij wilt.

Smakelijk!

Liefs, Sarah

6 opmerkingen

 1. Dat kleurtje, wauw! Ben benieuwd naar je verhalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er geweldig uit! Jammer dat ik niet drink, of ik zou alchoholloze vervangers moeten vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet dat Blue Curaçao bestaat zonder alcohol. Dat is dan een soort van siroop met dezelfde smaak. Een alcoholvrije vervanger voor gin ken ik helaas (nog) niet.

   Verwijderen