Port Lucaya Marketplace

De Port Lucaya Marketplace in Freeport op Grand Bahama is de enige plaats op het eiland waar shoppen, dineren en entertainment gecombineerd wordt. Je kan er zo'n 40 winkels en boetiekjes terugvinden, zo'n 25-tal bars en restaurants, en meer dan 100 marktkraampjes waar je authentieke souvenirs kan kopen. 
Hoe je het ook draait of keert, Port Lucaya is dé plaats waar toeristen op Grand Bahama naartoe trekken. Met zijn kleurrijke huisjes, zijn schattige haventje en zijn levendige bars/restaurants is dit dan ook dé place to be op het eiland.

Exploring.De meeste mensen komen echter voornamelijk naar Port Lucaya om te eten en te drinken (!). Aangezien Kristof en ik een tijdje op het eiland hebben verbleven hebben we dus ook een hoop restaurants en bars kunnen uittesten. Dit zijn onze aanraders: House of Ice Cream voor de lekkerste ijsjes, Pisces Restaurant voor de beste pizza, en Agave voor de lekkere cocktails/het lekkere eten + de toffe sfeer. Ook Rum Runners is de moeite voor een smakelijk drankje en een aangename sfeer! 

Voila, dat was dat. Ik krijg alweer heimwee als ik al deze foto's terugzie. 

Liefs, Sarah

3 opmerkingen

  1. Ziet er leuk uit :) Ik kan mij voorstellen dat dit veel toeristen aantrekt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha, daar is die pizza waar je het over hebt :D Ziet er heerlijk uit

    BeantwoordenVerwijderen