My life in pictures #16

Het jaar 2016 is alvast goed ingezet hier. Al was januari een bewogen maand. Van doktersbezoekjes tot een reis naar de Bahama's. Je leest het hier.

Op 1 januari wilde ik de drukte van de feestdagen een beetje ontlopen. Thuis was er fondue voorzien voor de familie, maar na een lange dag op het werk had ik zin in iets rustig. Samen met Kristof ging ik daarom (eindelijk!) naar de laatste Hunger Games kijken. Lekker ontspannen met een grote zak popcorn en daarna nog een mega pizza van Bruno's Food Corner. Yummie.

Omdat ik tijdens de kerstdagen niet heb moeten werken vond ik nog een leuk kerstkaartje van een collega in mijn locker op het werk. Zo lief! Van zulke dingen word ik echt blij :)

Van de mama van Kristof kreeg ik dan weer dit dekentje cadeau. Ze had dat zien liggen in de winkel en moest aan mij denken. Grootste THUIS-fanaat EVER!

Op 2 januari aten we thuis wat restjes fondue van de dag ervoor. Gezellig onder elkaar.

Katten-knuffels.

Onze rosse is trouwens pro in het chillen. Zolang hij maar kan eten en slapen ;)

En... YUM! Ik had overduidelijk geen goede voornemens qua diëten. Oeps.

En nog een ijsje als dessert, want... why the hell not?!

Uiteraard is het ook uitermate belangrijk om te relaxen. En dat deed ik met mijn Lush bath bombs die ik in de solden kocht. De hemel! Dit was overigens de So White bath bomb. Aanrader.

Fons kreeg ook nog eens een (hoognodig) bad. En nadien een grote kom groentjes als beloning.

Fris gewassen. Zo schattig, dit. Haha. Die strik heeft hij overigens maar twee seconden aangehad. Dat was niet meteen zijn ding ;)

Deze maand ben ik ook enkele doktersbezoeken rijker (of zeg maar armer!) geworden. Ik had een vreemd/pijnlijk gevoel in mijn onderbuik/lies/bovenbeen en had totaal geen idee wat dat was. Na een bloedonderzoek en een echografie van mijn onderbuik en mijn lies bleek ik een liesbreuk te hebben. Al blijkt nu dat ik dat toch niet heb. Vreemd, I know. Moet mij weer overkomen. Het is in ieder geval vervelend om onverklaarbare pijn te hebben. Vandaag moet ik naar de fysiotherapeut voor verder onderzoek, dus hopelijk kan die persoon mij verder helpen. Fingers crossed dat het gewoon om een simpele spierverrekking (of iets dergelijk) gaat, zodat ik met wat rust snel van de pijn af ben.

Ik greep in de kast naar de Sinterklaas chocolade die nog over was en zag dat het een 'mannetje' was in de vorm van een vliegtuig. Toevallig, want Kristof en ik hadden last-minute beslist om voor twee weken naar de Bahama's te vertrekken.

En weg waren we... ! We vlogen voor het eerst met Delta Airlines en dat beviel mij ontzettend goed. Zeker voor herhaling vatbaar. Comfortabele vliegtuigen, vriendelijk personeel, lekker eten, en fantastische in-flight entertainment. Top!

Eens aangekomen op de Bahama's was het dan puur genieten. Ik had een fantastische tijd, ondanks het weer dat (bijna constant) tegenviel. Ook de pijn in mijn lies viel goed mee. Al was dat waarschijnlijk deels omdat ik het rustig aan deed, en deels door de pijnstillers. Meer artikels over mijn vakantie volgen zeker nog.

31 januari vlogen we helaas alweer terug naar huis en kon de jetlag beginnen ;) Liefst van al zou ik meteen zijn doorgereisd naar de volgende bestemming, maar tja... life happens. Gelukkig heb ik wel twee fantastische weken mogen beleven. En daar ben ik ontzettend dankbaar voor!

Liefs, Sarah

6 opmerkingen

 1. Tijdens de feestdagen word er niet aan dieet gedaan, hé ;p Maar 't is je allemaal vergeven, want ik doe daar ook niet aan mee, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awh, dat strikje op je cavia. Te schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh ik heb zo gelachen om de foto met de strik. Zo leuk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn hart smolt gewoon toen ik hem daar zo zag zitten met die strik op zn kop. Haha ;)

   Verwijderen