Fortune Beach + Banana Bay

Fortune Beach is een lang, uitgerekt wit zandstrand met kristalhelder water en grote zandbanken. Best spectaculair voor een simpel meisje als mij ;) Op het strand vind je bovendien de leuke beach bar; Banana Bay. Genieten!
Helder blauw water, zacht zand en palmbomen. P a r a d i s e! Ik had zulke zandbanken overigens nog nooit eerder gezien. Best speciaal dat je zo ver de zee 'in' kunt lopen.
Ook altijd leuk om mooie schelpen en koraal op het strand te zien liggen. Ik blijf zulke dingen plezant vinden. Toen ik die twee grote schelpen opnam (foto hierboven) kwam er trouwens ook meteen een slak uit. Best verschieten om zo plots een slak (die zo groot is als je hand) te voelen bewegen. Haha. Op Fortune Beach kan je ook de Banana Bay beach bar terugvinden. Een gezellige bar met een prachtig uitzicht op het strand. De hele plaats geeft een soort van relaxed sfeer. 'Chill', zeg maar, zoals alles er op Grand Bahama een beetje aan toegaat. Best fijn. Het eten is er lekker, het personeel vriendelijk en de omgeving niet te beschrijven. Hier zou ik aan kunnen wennen.

Fortune Beach bezoeken? Het strand is gratis toegankelijk en er is voldoende parking voorzien. Het vinden van de Banana Bay Beach Bar is wel iets moeilijker. De bar ligt namelijk goed verscholen achter een hoop palmbomen. Goed uitkijken is dus de boodschap. 

Liefs, Sarah

10 opmerkingen

 1. Wat een HEERLIJKE foto's! Ik zou willen dat ik daar nu zou zijn, haha! Lekker genieten van de zon, de zee, het strand en elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Net zoals in de boekjes :D Je foto's doen mij wegdromen, haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De foto's doen mij zelf ook terug wegdromen. Was ik nog maar daar ;)

   Verwijderen
 3. Hadden jullie het strand helemaal voor jullie zelf? Of lijkt dat alleen maar zo op de foto's? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We waren regelmatig helemaal alleen op het strand. Of dan zagen we in de verte nog enkele andere mensen wandelen. Druk was het er in ieder geval nooit. Echt zalig.

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. En in het écht nog mooier dan op foto, dus heel erg de moeite daar ;)

   Verwijderen
 5. Wauw wat een mooie foto's, de omgeving ziet er prachtig uit ook.

  BeantwoordenVerwijderen