De Random Question Generator TAG

Omdat ik dit een leuke TAG blijf vinden besloot ik hem gewoon nog eens in te vullen. Ongeveer een jaar geleden beantwoordde ik al eens 25 vragen van de Random Question Generator, dus tja... waarom dat niet nog eens doen als ik dat leuk vind. Right?! ;) Het gaat overigens als volgt te werk; de Random Question Generator kiest vragen voor je uit, dus iedereen krijgt telkens andere vragen. Het is de bedoeling dat je op de eerste 25 vragen een eerlijk antwoord geeft. Dus voilà, hier gaan we!

1) What did you do last weekend? Ik heb koekjes gebakken samen met Kristof. Voor de rest heb ik niks speciaal gedaan eigenlijk. Saai, much?

2) Would you be willing to reduce your life span by 10 years to become rich or famous? Ik geloof dat alles gebeurt met een reden, dus mijn leven zoals het nu is... is precies perfect zoals het nu is. Zo moet het zijn. Tien jaar minder leven voor geld of roem, daar zeg ik dus ook braaf 'nee' tegen.

3) Do you like to plan things out or be spontaneous? Oeh, ik ben een echte planner! Ik krijg stress van zulke spontane uitspattingen van sommige mensen. Ik moet altijd op voorhand weten wat we precies gaan doen en om hoelaat we weer gaan thuis zijn,... .

4) Tell me about your dream house? Een mooi (niet te groot/niet te klein) landhuis met véél grond zodat ik al mijn toekomstige huisdieren daarop kwijt kan!

5) What do you do for fun? Bloggen! En Netflix & Chill ;)

6) What are some things you shouldn't say at work? Dat je het vreselijk vindt om te werken waar je momenteel werkt (?). Ook roddelen moet je compleet zien te vermijden! Gewoon je mond houden en niet meedoen met zulke kinderachtige zaken. Be the bigger person.

7) If you were asked to teach a class, what class would you teach? Goh... iets met dierenwelzijn? Ik ben zo gefascineerd door dieren dat ik liefst van al iedereen (op zijn minst!) vegetarisch zou willen doen worden. Ook zou ik willen dat mensen wat meer info kregen over dierentuinen en dolfinariums, en over het feit dat die zaken ook niet altijd (nooit?) even koosjer zijn.

8) What did you have for dinner last night? Een vegetarische burger, aardappelen en appelmoes.

9) Would you rather be the smartest moron or dumbest genius? Huh?

10) Do you read reviews about a movie before you decide to watch it? Vaak wel, ja.

11) Do you recycle? Yup!

12) What are some things you should not say during a job interview? Dat je solliciteert voor een job die je niet aanstaat, kwestie van toch maar werk te hebben (?).

13) If you could only eat one food for the rest of your life, what would it be? Ijses! Hmmm.

14) When you were younger, what did you want to be when you grew up? Dierenarts.

15) What would you be doing if you were not here right now? Dan zou ik op wereldreis zijn? Of dat zou mij toch heel tof lijken ;)

16) If you found $100 on the ground, what would you do with it? Dat geld zou ik in mijn spaarvarken steken. Haha.

17) What is the first thing you notice when meeting someone new? Die persoon zijn/haar manier van doen. Als de manier van doen mij aanspreekt dan zit het voor 95% al goed.

18) Are you doing anything fun this weekend? Ja! Mijn vriend zijn ouders komen voor de eerste keer naar mijn thuis voor een etentje. Lijkt me leuk. Ik kijk er al naar uit om mijn mama te helpen met de voorbereidingen van het eten en de decoratie van de tafel :)

19) What is the worst job you ever had? Mijn laatste job als telefoniste.

20) What was your favorite subject in school? Plastische opvoeding. Haha! Laat mij tekenen en ik ben gelukkig ;)

21) If you could start any business, what would it be? Goh, een kinderboerderij? Of iets dat te maken heeft met reizen, al weet ik niet precies wat.

22) What is your favorite thing about winter? KERSTMIS! En de hele kerstsfeer.

23) What is your favorite party game? 'Never have I ever' drinking game. Haha. Al stel ik zelf niet graag de vragen.

24) What is your favorite smell? De geur van koffie 's morgens. Of van pas gebakken kaneelbroodjes. Hmm.

25) What position do you usually sleep in? Ik slaap meestal op mijn zij of op mijn buik.

Vul de Random Question Generator TAG gerust ook in. Op die manier leren we elkaar allemaal wat beter kennen :)

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Wat leuk om op deze manier de meest random vragen voorgeschoteld te krijgen!

    Liefs,
    Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De geur van koffie.. zooo heerlijk! Maar zelf drink 'k amper koffie, haha

    BeantwoordenVerwijderen