Review – Burt’s Bees Beeswax Lip Balm

Als grote fan van lippenbalsems heb ik altijd een hele hoop verschillende soorten in huis. Deze van Burt’s Bees sprak me meteen aan omdat hij compleet gemaakt is van natuurlijke producten en er bovendien mooi en compact uit ziet. Wat ik van de balsem zelf vind kan je hier lezen…

De verpakking
Een erg klein, compact ijzeren doosje dat je heel gemakkelijk kunt openen en sluiten. Ik vind het er best leuk uitzien én het is nog eens handig ook.

De lippenbalsem
De balsem bevat kokos, zonnebloem- en pepermuntolie, vitamine E en vetzuren. Enkel natuurlijke producten dus. Het product zelf is erg geconcentreerd waardoor je telkens maar een heel klein beetje nodig hebt. Je hebt ook echt de warmte van je vinger nodig om het product uit het potje te krijgen. Verder werkt de lippenbalsem heel voedend en verdwijnen kloofjes/velletjes als sneeuw voor de zon. Qua smaak is hij heel subtiel munt-achtig. Hij geeft eerder gewoon een fris gevoel. Ik ben fan!

Verkrijgbaarheid?
Deze Beeswax Lip Balm is (o.a.) verkrijgbaar bij Douglas.

Wat is jouw favoriete lippenbalsem?

Liefs, Sarah

Comments (2)

 • Nesrin

  23 februari 2016 at 10:24

  Ik heb sinds kort een lipbalsem van Burt's en ja ik ben fan! Terwijl ik nooit iets voor mijn lippen gebruik omdat het altijd zo plakt 😉

  1. HosteSarah

   23 februari 2016 at 16:27

   Haha 😉 Leuk om te horen dat Burt's Bees je dan wel zo goed bevalt. Ondertussen is deze lippenbalsem ook één van mijn ultieme favorieten geworden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

How to beat the travel blues

Volgende bericht

Hoe overleef je een lange vliegreis?