Bahama Mama is back in town

Het is een tijdje wat stiller geweest op de blog (en woah, dat voelde vreemd), maar ondertussen ben ik helemaal terug van weggeweest. Ik ben weer thuis van de BAHAMA'S. 

Samen met Kristof heb ik 15 dagen op Grand Bahama gespendeerd. Een paradijselijk eiland met parelwitte stranden en helderblauw zeewater. De hemel. Terug in mijn eigen bed kunnen slapen is natuurlijk ook tof, maar toch krijg ik altijd die harde klap van 'Mister Realiteit' in mijn gezicht. Hier gaat het leven opnieuw zijn gewone gangetje. Koud regenweer, grijze dagen, alwéér op zoek moeten naar nieuw werk. Ugh.

Gelukkig heb ik ontzettend kunnen genieten van mijn tijd op de Bahama's en zijn mijn batterijen terug opgeladen. Ik kan er dus weer een tijdje tegenaan. (Al kriebelt het nu alweer om terug te vertrekken naar... tja... eender waar!)

Vanaf nu zullen mijn artikels ook terug online komen volgens mijn gebruikelijke blogschema. Van maandag tot en met vrijdag verschijnt er dus elke morgen om 5u een post online. Sowieso zullen er ook nog blogs verschijnen over mijn tijd op de Bahama's. Don't you worry ;) Voor diegenen die ondertussen al benieuwd zijn naar enkele foto's; Instagram! Gedurende mijn hele reis heb ik daar regelmatig foto's gepost, dus neem gerust eens een kijkje ;)

Ook heel erg bedankt voor de lieve reacties die ik heb gekregen terwijl ik weg was. Het heeft een tijdje geduurd eer ik kon reageren (slechte wifi much?!), maar elk berichtje is gezien en wordt ten zeerste geapprecieerd. Serieus. Echt waar ;) Bedankt!

Dus voilà, your Bahama Mama is back in town!

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Ben blij dat je terug bent ;) Missed your Evert day blog :p (en jou natuurlijk ook ;) )

    BeantwoordenVerwijderen