Shoplog LUSH

Ook ik heb niet kunnen weerstaan aan de kerst-solden bij Lush. Op de Engelstalige website houden ze na Kerstmis altijd een 'grote' sale met de kerstproducten, dus daar heb ik dit jaar dan ook maar eens aan meegedaan. Ik bestelde een heleboel producten en ben ondertussen in een ware Lush-hemel beland hier. Zalig! Dit is wat ik heb gekocht... 


Intergalactic (Float your cares away)
Big blue (Blast off into funky)


Sugar Daddy-O conditioner (Rich, smooth and naughty)
 Daddy-O shampoo


Dashing Santa (Ho ho to go!)
Golden wonder (A wonder to behold)


Granny takes a dip (Never out of fashion)
Dragon's egg (Feel ready to soar)
The experimenter (Original motion pictures)Snow Fairy's Castle
Fairy dust dusting powder
Magic wand reusable bubble bar
So white bath bomb
Snow fairy shower gel

Zoals je dus kan zien heb ik niet alleen maar kerstproducten gekocht. Maar hoe dan ook, de website uit Engeland is sowieso wel wat goedkoper dan die uit Nederland. Alleen jammer dat de verzendkosten redelijk hoog zijn. Ik betaalde zo'n 12 euro om mijn pakket aan huis te laten leveren. Bummer! Nu ja, we leven maar één keer... . En gelukkig was er toch voldoende korting op de kerstproducten waardoor ik alsnog wat geld bespaarde. Ik ga vanaf nu dus dubbel en dik genieten van het nemen van een uitgebreid bad. Hmmm. 

Wat is jouw favoriete LUSH product?

Liefs, Sarah

4 opmerkingen

 1. Heerlijk veel Lush goodies! Jij kan nog wel een tijdje door zo te zien :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wow, ik wist niet dat Lush rond de kerstperiode ook al korting gaf! 12 euro verzending is inderdaad wel veel, maar je hebt wel hele leuke dingen kunnen scoren :D Ik ben ook heeeeel erge fan van de Lush!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Na de kerstperiode staan er altijd enkele kerstspulletjes in de solden. Best de moeite om die extra verzendkosten dan te betalen :)

   Verwijderen