Destination? BAHAMAS!

Mijn vervangingscontract in het ziekenhuis waar ik werkte is sinds kort (helaas) afgelopen, dus dacht ik... waarom er niet van profiteren en nu meteen op vakantie vertrekken? Samen met Kristof deed ik wat research en zo kwamen we uit op de Bahamas. 

Grand Bahama Mama 
De Bahamas tellen zo'n 700-tal eilanden waarvan er maar 30 à 40 bewoond zijn. Wij trekken naar het eiland Grand Bahama, waar de zon het hele jaar door schijnt en een verfrissend zeewindje voor een fijn klimaat zorgt. Buiten de mooie zandstranden valt er (volgens google) niet zo heel veel te zien, dus Kristof en ik gaan daar nogal kunnen relaxen op het strand. Zàààlig! Ik heb er zin in.

Wanneer?
We vertrekken deze vrijdag (16 januari) en komen terug op 31 januari. We zullen dus een dikke twee weken weg zijn. Spannend!

Blogschema?
Ik heb besloten om ook op mijn blog wat 'vakantie' te nemen. Van 23 t.e.m. 31 januari zullen er geen artikels online komen. Een kleine time-out, zeg maar. Vanaf 1 februari vlieg ik er dan volop weer in; met véél Bahama-gerelateerde artikels uiteraard ;)

Ben jij al eens op de Bahamas geweest?

Liefs, Sarah

6 opmerkingen

 1. Oh wist niet dat je contract was afgelopen.. Nu even rust voor je dus & niet zo vroeg moeten opstaan ;)
  Geniet van jullie reisje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, helaas sinds een week afgelopen. Nu inderdaad eerst een beetje genieten :)

   Verwijderen
 2. Ooh Bahamas, dat is echt één van mijn droombestemmingen. Have fun! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, naar de Bahama's! Héél veel plezier! (Ben nu al benieuwd naar de foto's ��)

  BeantwoordenVerwijderen