DayZeroProject 2015 - Looking back

Eind 2014 maakte ik een lijstje met 50 dingen die ik in 2015 wilde bereiken. Wel... dat was een complete fail. In totaal heb ik amper 17 doelen verwezenlijkt. Oeps. Nu ja, beter dan niks natuurlijk. Ik moet ook wel toegeven dat verschillende van mijn doelen misschien wat te hoog gegrepen waren. Maar om er effectief maar 17 te doen uitkomen. Dat is wel heel weinig. Volgende keer beter! Hier is alvast een overzicht van de 17 dingen die wél zijn waargemaakt. Kwestie van het positief te houden ;)

1. Have a scary movie date night
Samen met Kristof keek ik met Halloween enkele enge films en aten we Halloween snoep in mijn Halloween-gedecoreerde kamer. Best wel voor herhaling vatbaar.

2. Leave an inspirational note inside a book for someone to find
Hier schreef ik onlangs nog een heel artikel over.

3. Watch two movies at a cinema in the same day
Ook hier schreef ik al eens een blogpost over. Ik had toen zeker een toffe dag in de cinema. Echt iets voor mij, zo de hele dag films kijken.

4. Visit the Universal Studios
Fantastisch vond ik dit. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik effectief in de Universal Studios ben geweest, aangezien ik daar al zo lang van droomde. Sowieso dat ik daar nog eens terug naartoe wil!

5. Sleep in a tent
Dit was niet meteen voor herhaling vatbaar. Hoe doen mensen dat toch, zo in tenten slapen?! Echt niet mijn ding.

6. Pick twenty people out of a phone book and send them 'just because' cards
Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van Postcrossing. Ook wel eens plezant om te doen.

7. See a movie in 3D
Yes! Ik zag Jurassic World maar vond het verschil met een gewone film eigenlijk niet zo groot. Vreemd. Misschien dat ik dat 3D gebeuren nog eens moet uitproberen met een andere film. Jurassic World was overigens wel leuk om naar te kijken.

8. Try a tequila shot
Ew.

9. Watch a meteor shower
Jawel, jawel. Ik zag de Perseïden meteorenstorm in augustus en heb maar liefst drie vallende sterren gezien. Héél mooi!

10. Take photos underwater
Check. In Egypte!

11. Drink pink champagne
Eigenlijk lust ik champagne niet zo graag, maar die roze versie moest en zou ik geprobeerd hebben. Super tof gewoon.

12. Go to 10 restaurants I've never eaten at before
Yup. Altijd fijn natuurlijk! Ik heb eigenlijk ook meer dan tien nieuwe restaurants bezocht maar heb enkel de eerste tien opgeschreven.

- L'Arco in Koersel
- Asia Cocos in Roermond
- Crudo in Hasselt (!)
- Tea and Eat in Woluwe
- La Cucaracha in Leuven
- Foodlounge in Tremelo
- De Refferie in Bree
- Ellis Gourmet Burger in Leuven, Antwerpen en Maasmechelen (!)
- T'Schuurke in Meeuwen
- Sotto Choc in Heusden

13. Answer the '50 questions that will free your mind'
Dat heb ik gedaan. Al heb ik niet het gevoel dat de vragen 'bevrijdend' gewerkt hebben.

14. Make a gingerbread house
Ook dit was iets dat ik al jarenlang eens wilde doen. En jawel, super leuk! Al wist ik nadien geen blijf met dat huisje. Haha.

15. Visit the Wizarding World of Harry Potter
Oh my dear Lord! Hier wil ik elk jaar naartoe gaan. Wat een fantastische ervaring!!

16. Go snorkeling
Enkele jaren geleden heb ik in Curaçao eens een poging gedaan om te snorkelen. Na twee minuten kreeg ik echter al een paniekaanval en moest ik het water uit! Fail! Dit jaar wilde ik absoluut met zeekoeien gaan zwemmen in Florida. Ik was best zenuwachtig want ik wist dat ik geen held (a.k.a. een ramp) ben met dat snorkelgedoe. Gelukkig hadden we de àllerbeste duikinstructeur aller tijden en ben ik zonder problemen het water in gesprongen, én heb ik gesnorkeld alsof mijn leven ervan afhing. En sindsdien doe ik niets liever meer dan in de zee rond te hangen. Serieus... ik kan zolang blijven snorkelen dat ik er zeeziek van word. No joke!

17. Go to Disneyworld, Orlando
Ook dit was een geweldige ervaring. Ik kan al niet wachten om nog eens terug te gaan. Die sfeer die daar hangt is echt magisch. En heb ik al gezegd dat mijn favoriete attractie in Disneyworld er eentje van Toy Story was? Haha.

Heb jij dromen kunnen verwezenlijken in 2015?


Geen opmerkingen