DayZeroProject - 101 things in 1001 days

Zoals jullie al hebben kunnen lezen was mijn DayZeroProject van 2015 een redelijke fail. Vandaar dat ik een nieuwe poging ga doen. Ik ben begonnen op 1 januari en zal gedurende 1001 dagen werken aan een lijst met 101 doelen. Mijn project eindigt op 28 september 2018, dus ik heb eventjes tijd om aan mijn doelen te werken. Hopelijk lukt het dit keer beter ;) 

Je kan mijn DayZeroProject hier volgen. Ik kijk er alvast naar uit om zoveel mogelijk dingen van mijn lijst te kunnen strepen en wat meer van het leven te genieten. Sommige doelen zijn misschien wel opnieuw wat hoog gegrepen, maar als je niet probeert dan lukt het sowieso nooit.

Uiteraard ga ik zoveel mogelijk proberen te bloggen over al mijn behaalde doelen. Ik kijk er al naar uit. Woehoe!

Doe jij ook (al) mee aan het DayZeroProject? 

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Heel veel succes! Ik ga eens tijd nemen om je lijstje te lezen, maar op dit moment geen tijd ;)

    BeantwoordenVerwijderen