What I got for Christmas 2015

 Ik heb dit jaar opnieuw een erg leuke Kerstmis gehad. Lekker eten en gezellig samenzijn met de familie. En uiteraard ook cadeautjes openmaken. Het hoorde er allemaal weer bij. Zalig! Dit is wat ik dit jaar heb gekregen...

Eerst en vooral kreeg ik van Kristof een hele hoop leuke cadeautjes. Een bodyspray van Victoria's Secret, een oogschaduw van YSL, een gorillapod, een Bucket List boek en een armbandje van Jet Set Candy. 

In het doosje waar het armbandje inzat stond overigens een mooie quote van Mark Twain geschreven. Something to live by ;) 

Vervolgens kreeg ik van de ouders van Kristof enkele dingen waar ik nog nooit van gehoord had. Als eerste een kersenpit nekkussen in de vorm van een kat, als tweede enkele zeepjes in de vorm van stenen en als derde een dinosaurus waar je kruiden in kan planten. Say what? Cool! :)

En toen was het tijd voor de cadeautjes van mijn broer. Ik kreeg een handcrème van L'Occitane en het Gratitude Journal van The Secret. Twee dingen die ik echt al jaren wilde hebben. One happy girl right here ;)

De laatste tijd ben ik erg 'into' bakken (al ben ik daar niet geheel fantastisch in), dus van mijn zus kreeg ik een cupcakeplaat, enkele koekjesvormen en een koekjesdoos. Handig.

Van mijn ouders kreeg ik vervolgens twee kadobonnen van de FreeTime, een doosje met kraslotjes en een blikje met geld erin. Fun fact; dat blikje kan je enkel opendoen met een blikopener. Mijn mama had dat gekocht zodat ik moeilijker aan mijn geld zou kunnen in de hoop dat ik wat beter zou beginnen te sparen. (Oeps!) 

En last but not least... Jaarlijks organiseert mijn papa een kerstquiz voor ons allemaal. Super leuk vind ik dat! Kristof en ik wonnen dit jaar opnieuw en mijn prijzen waren deze m&m's en een keukenweegschaal 'voor de uitzet' (zoals mijn mama dat dan zegt) ;) Haha. 

Ik ben alvast ontzettend dankbaar voor deze leuke Kerstmis, mijn familie en al mijn mooie cadeaus. Weer een dag om nooit meer te vergeten! 

Liefs, Sarah

20 opmerkingen

 1. Wat veel en leuke dingetjes heb je gekregen :D . Die armband vind ik super mooi!! & Ik wens je graag nog een spetterend nieuw jaar gewenst!!

  ps. Ik dacht dat je ermee gestopt was, omdat ik op je google account geen nieuwe berichten meer zie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankuwel. Voor u ook alvast een geweldig 2016 gewenst ;)
   En jaa, ik weet het. Die google+ gebruik ik zo goed als nooit. Moet ik toch eens werk van gaan maken. Oeps.

   Verwijderen
 2. Wat een leuke dingen heb je gekregen! Er zitten best wat dingen bij die ik niet ken, leuk om even op te zoeken. Het armbandje (en de quote, so true!) is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen! Ik wil zelf ook nog graag een Gratitude Journal :) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, zo'n Gratitude Journal lijkt me ontzettend fijn om bij te houden. Ik ben benieuwd :)

   Verwijderen
 4. Je hebt zoveel leuke spullen gekregen zeg! Echt heel gaaf die bodyspray van victoria secret! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe cadeaus heb je gekregen. Heel erg veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een toffe dingen heb je gekregen ziet er goed uit liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, erg toffe cadeautjes. Geniet ernaar van! liefs Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke dingen zitten er tussen! Wij deden dit jaar ook voor het eerst cadeautjes, zo leuk en gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, plezant. Die cadeautjes maken het inderdaad altijd wel wat leuker ;)

   Verwijderen