Oldies but goldies ;)

Op Facebook gaat er een soort van TAG rond waarin je vijf dagen lang een foto van jezelf moet posten die 15 jaar of ouder is. Omdat ik door enkele mensen werd genomineerd om ook deel te nemen aan dit gebeuren, maar Facebook niet meer (zo graag) gebruik, besloot ik er dan maar een blogpost van te maken. Duiken jullie mee mijn geschiedenis in?

Ik weet niet hoe oud deze foto's allemaal zijn, maar ze zijn sowieso allemaal ouder dan 15 jaar. Volgens mij was ik hier een jaar of 2(?). In mijn album plakken een heleboel van dit soort foto's; ik denk dat ofwel mijn mama ofwel mijn papa mij wilde fotograferen tussen de tulpen in de tuin. Haha. En oh my... wat voor outfit?! Halleluja! Ik herinner mij hier trouwens ook niks meer van. Best vreemd eigenlijk.

Op deze foto was ik ongeveer drie jaar oud. Ik ben er vrij zeker van dat mijn oma dit plaatje heeft gemaakt. Ik stond namelijk in haar tuin de was op te hangen. Op dat padje heb ik ook ont-zet-tend veel tijd doorgebracht. Ik ging er altijd lieveheersbeestjes vangen want die zaten daar met de hopen. Het zien van deze foto alleen al geeft mij een heel fijn gevoel vanbinnen. Ik heb daar zoveel fijne momenten beleefd. Mijn oma was ook mijn beste vriendin. Ik was liever bij haar dan bij mijn thuis. Sinds ze overleden is heb ik ook een enorme angst gekregen van lieveheersbeestjes. Ik weet nog steeds niet hoe het komt dat ik vroeger zo'n plezier kon beleven aan die beestjes, en er dan plots opeens de bibber van krijg als ik ze in mijn buurt zie. Heel gek.

Deze foto is getrokken door mijn papa in 1991 in De Efteling. De dag zelf herinner ik mij niet meer, maar ik weet wel nog dat we heel vaak naar pretparken gingen en dat ik dat echt fantastisch vond. Oh, oh, happy days :)

Dat deze foto werd genomen op school herinner ik mij nog vaag. Ik draag hier trouwens ook een ring van een lieveheersbeestje die ik van mijn oma gekregen had. Volgens mij was dat mijn eerste ring ooit. Ik koester hem nog steeds en draag hem zelfs heel af en toe nog aan mijn pink.

Een foto van mijn skivakantie in het zesde leerjaar. We gingen allemaal samen naar Oostenrijk en ik heb echt de tijd van mijn leven beleefd. Hier zit ik samen met één van mijn beste vriendinnen onder een boom. Haha. The memories... :)

Liefs, Sarah

1 opmerking

  1. Leuk! Maar idd wel vreemd dat je sinds je oma is overleden bang bent geworden van lieveheersbeestjes. Je zou nu juist moeten koesteren, zou 'k denken. Al kan jij 't uiteraard ook niet helpen ;)

    BeantwoordenVerwijderen