My life in pictures #14

De afgelopen maand heb ik voornamelijk gewerkt. Ik was graag naar Disneyland geweest en had wel eens een typisch Duitse kerstmarkt willen bezoeken, maar door al dat werk liep mijn planning helaas in het 100. Lees (en kijk) je mee?

Wanneer ik niet moest werken spendeerde ik mijn dagen voornamelijk zo; in mijn pyjama, al knuffelend met één van mijn katten. Alhoewel die beesten dat nooit zo tof vinden. Haha. 

Onze rosse (Poes) is ook een paar dagen ziek geweest. Arm patatje. Ondertussen is hij gelukkig alweer helemaal zijn oude zelf hoor, maar het was zo zielig om hem zo ziek te zien. Hij lag daar dan maar te liggen en at bijna niks. Zielig!

Samen met mama ben ik afgelopen maand ook naar de Estée Lauder Company Store geweest. Ik vond het echt wel eens de moeite. Lees hier wat ik er allemaal kocht ;) 

Ook ging ik samen met Kristof naar het verjaardagsfeestje van zijn petekindje, Benthe. Het was heel gezellig en Benthe bleef mij maar Maya noemen. Haha. Geen idee waarom. Misschien lijk ik wel op Maya de bij? Deze foto trok ik overigens vlak voor ik naar het feestje vertrok.

Bam. Face of the day! Kristof zijn neef werd papa en we moesten naar de babyborrel. Ben ik de enige die altijd een hele hoop selfies neemt van haar make-up op zo'n dag? Nee toch? Haha. 

Yum. Lekkere cappuccino met slagroom en een chocoladewafel. Heerlijk met dit koude regenweer. 

Als ik 's morgens de krant lees en ontbijt is dit vaak mijn uitzicht. Life of a catlady ;) Ik vond het artikel dat openlag bovendien ook wel tof. Over hoe Studio 100 de nieuwe K3 tactisch heeft uitgespeeld zo vlak voor Sinterklaas en Kerstmis. Die Gert toch. 

Helaas niet altijd rozengeur en maneschijn, want zoals ik al zei heb ik ook vaak gewerkt. Na een werkdag zie ik er altijd zo uit. Héél flatterend. NOT! Kleine, rode ogen: CHECK! Verschrikkelijk. Ik moet op werkdagen om 5u15 opstaan en ik kan daar heel slecht tegen. Echt moeilijk, dat.

Na zo'n lange werkdag is het dan altijd fijn om een lang, ontspannend, warm bad te nemen. Zalig! 

En 's avonds in bed kruipen met mijn laptop en de kaarsjes aan. Perfect gewoon.

Iets wat ik ook graag doe om te ontspannen is kleuren of tekenen. Geen idee waarom, maar dan kan ik ook lekker aan niks denken. 

En toen kwam Kristof thuis met een boeket bloemen. Omdat we drie jaar samen waren. Lief :)

Van mijn mama kreeg ik dan weer 8 paar sokken. Ok dan. Alsof ik nog geen sokken genoeg had. Hahaha. Wel heel lief natuurlijk :)

Ontbijten met slecht nieuws. Ik heb echt geen woorden voor wat er daar in Parijs is gebeurd. De hele wereld is om zeep en ik kan enkel denken aan deze quote: "Darkness cannot drive out darkness. Only light can do that. Hate cannot drive out hate. Only love can do that." Peace, yo! 

En ok, nog enkele kattenfoto's want hoe grappig/schattig zijn die beesten? Ik bedoel maar...

Kijk hoe lief! Smelt...

Dubbel smelt...

Maar oké, genoeg katten voor vandaag. Ik bakte de afgelopen tijd ook kaneelbroodjes en speculaas. Yum! Het was er de ideale tijd voor vond ik ;) 

Ook deed ik een poging om karamel appeltjes te maken. Met de nadruk op 'ik deed een poging', want FAIL! I don't even wanna talk about it. Haha.

Gelukkig is het inschenken van een goed glas gin niet zo moeilijk. Hmm hmmm.

Sinterklaascadeautjes. Ooh. Ondanks dat we onze schoen niet hadden gezet stond  er toch chocolade voor ons klaar. Lieeeef :)

Oh my, YES PLEASE! Deze brochure zat weer bij de post en ik kreeg instant heimwee naar onze vakanties in Zuid-Frankrijk. Ik wil terug! 

Samen met mama ging ik dan ook nog een dagje naar Duitsland om inkopen te doen. Ik kocht er deze lekkere (en mooie) Starbucks White Chocolate Mocha. Yum yum. Daarna zijn we ook even naar de opendeurdag van onze lokale optieker geweest. We zijn daar namelijk al jaar en dag vaste klant en ik had een vraag i.v.m. mijn nieuwe bril! 

Ik ben ook al een tijdje druk bezig met het kopen en inpakken van kerstcadeautjes. Hema is trouwens on-point met àlles in de winkel. Obsessed met al dit inpak-materiaal dat ik daar kocht! 

En voila. Dat was dat ook alweer. Ik kan bijna niet geloven dat het al december is. Dit jaar is voorbij gevlogen! 

Liefs, Sarah

8 opmerkingen

 1. Proficiat met jullie 3-jarig samen zijn!! Ben zo blij voor jullie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd zo zielig als je beestjes ziek zijn. Gaaf dat je zoveel moeite doet om de kerstcadeautje leuk in te pakken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, inderdaad. Super zielig! En dat inpakken van cadeautjes is iets wat ik heel graag doe, vandaar :)

   Verwijderen
 3. Prachtige foto's meid en ahw altijd zielig als ze ziek zijn! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke en lekkere foto's! Wat heb je een lekkere dingen gemaakt! Het lijkt me ook heerlijk om na een drukke dag in bad te gaan, helaas heb ik geen bad..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaw, dat is idd jammer. Gelukkig kan een warme douche ook zo'n deugd doen :)

   Verwijderen