Movie Time #13

Benieuwd naar de films die ik de afgelopen maand gezien heb? Je leest het hier!

House at the End of the Street
Een moeder verhuist samen met haar tienerdochter (Elissa) naar een klein dorpje. In het huis op het einde van hun straat zijn er echter al heel wat vreemde ongelukken gebeurd, en wanneer Elissa bevriend raakt met de enige inwoner van dat huis begint de ellende pas echt.

Dit is mijn type thriller! Ik ben normaal niet zo te vinden voor enge films, maar zulke verhalen vind ik dan weer wél leuk. Niet teveel bloed, geen geesten, een écht verhaal zeg maar. Tof! En helloooo Jennifer Lawrence ;)


Score IMDB: 5,6/10
Mijn score: 7/10

Orphan
Een koppel met twee kinderen, dat onlangs hun derde kindje verloren heeft, adopteert een 9-jarig meisje dat helemaal niet blijkt te zien wie ze zegt dat ze is.

Ook een erg goede thriller, maar tegen het einde van het verhaal ging het er soms een beetje over. Jammer. Voor de rest zeker een aanrader!


Score IMDB: 7/10
Mijn score: 6/10

Paper Towns
De crush van Quentin, Margo, verdwijnt plotseling. Hij besluit zijn beste vrienden op te trommelen en naar haar op zoek te gaan! 

Ik denk dat iedereen Paper Towns wel kent ondertussen. Het is de verfilming van het gelijknamige boek van John Green en is bij tieners zéér geliefd! Ook ik vond het een erg leuke film om naar te kijken. Grappig, ontroerend, romantisch,... . Al kan ik niks zeggen over de verfilming van het boek, want dat heb ik nog niet gelezen! Puur afgaande op de film vond ik het dus een heel mooi verhaal!Score IMDB: 6,5/10
Mijn score: 10/10

Hannah Montana: The Movie
Miley Stewart begint zich wat té goed in te leven in haar rol als Hannah Montana. Haar vader beslist daarom om haar terug naar haar roots in Tennessee te sturen. 

Haha, ja, ik heb naar de Hannah Montana film gekeken! Zo'n typische film waarbij je aan niks moet denken. Zalig.


Score IMDB: 4,1/10
Mijn score: 10/10

Wat was de laatste film die jij zag?

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Heb deze maand precies geen films gezien, oeps.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil paper towns zo graag zien!! Ik heb al zo lang geen films meer gekeken.. oeps..

    BeantwoordenVerwijderen