Kerstdecoratie

Omdat ik nog thuis woon kan ik niet 'all-out' gaan met kerstbomen en kerstdecoratie en al die feestelijke toestanden. Daarom leef ik mij maar uit op mijn eigen kamer. Dit jaar ziet het er ongeveer zo uit...

Ik kijk al uit naar de dag dat ik mijn eigen huis kan versieren à la Zoella, maar voorlopig moet ik het hier mee doen. Ik heb het redelijk simpel proberen te houden omdat mijn kamer niet al te groot is en ik ook niet overweldigd wil worden door kaarsen en kerstbomen. Alle kerst-gerelateerde artikelen zijn overigens van Action, Walter Van Gastel, Zeeman, Kruidvat en Ikea. Feestelijk, simpel, stijlvol en niet (te) duur. Hell yeah! Merry Christmas to me ;) 


Liefs, Sarah

5 opmerkingen

 1. Leuk!! Less is more, zeggen ze, hé ;)
  Bij ons vermindert de kerstversiering met de jaren :( Tjah, niets aan te doen.. Op m'n kamer zet 'k geen kerstboompje of versier 'k niet, omdat 'k er veel te weinig vertoef. Alleen om te slapen, dus is de moeite niet dan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer. Maar als ge ooit een eigen stekje hebt kunt ge wél zoveel kerstdecoratie voorzien als ge zelf wilt. Iets om naar uit te kijken dus ;)

   Verwijderen
 2. Ik vind van die kleine kerstboompjes altijd zo schattig! Het is leuk geworden, en gezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) En jaa, die kleine boompjes vind ik zelf ook altijd heel leuk staan!!!

   Verwijderen