Goede voornemens 2016?

Vorig jaar maakte ik, zoals alle andere jaren, enkele goede voornemens. En ook net zoals alle andere jaren heb ik mij niet meteen aan deze voornemens gehouden. (Oeps.) Vandaar dat ik heb besloten om nog maar één goed voornemen te maken voor het komende jaar. En dat is dit...

In 2016 wil ik blij zijn met wie ik ben en wat ik doe!
Enkel de dingen doen waar ik compleet achter sta, niks meer tegen mijn zin doen. Leven. Voor de volle 100%. Geen tijd meer verliezen met dingen die ik niet graag doe. Dàt is wat ik wil doen. Of toch wil proberen. Tijd vliegt en wat heb je eraan om constant allerlei dingen te doen die je stiekem niet wilt doen? Je leeft maar één keer. Daar moet ik wat meer aan denken...

Ook mezelf accepteren is iets waar ik nog altijd moeite mee heb. In de spiegel kijken is vaak nog moeilijk en ik kijk echt al uit naar de dag waarop ik tevreden ga zijn met mezelf. Zowel innerlijk als uiterlijk. Hopelijk kan ik daar volgend jaar wat aan werken.

Wat zijn jouw goede voornemens?

Liefs, Sarah

3 opmerkingen

  1. Ik maak al een paar jaar geen voornemens meer, omdat 'k weet dat die toch niet goed komen. Net als jij wil 'k eigenlijk gewoon gelukkig zijn & dat ga'k in 2016 ook proberen te doen.

    BeantwoordenVerwijderen