Een week uit mijn leven...

Werk - slapen - werk - slapen. Story of my life, much? Ik hield bij wat ik vorige week gedaan heb, en dit is het resultaat...

Maandag (30/11)
De komende drie dagen ben ik vrij. Zalig! Het is lang geleden dat ik nog eens zoveel vrije dagen achter elkaar heb gehad, dus dit is genieten. Ik word 's morgens helaas al vroeg wakker van het lawaai dat mijn mama en zus maken als ze naar hun werk vertrekken en besluit daarom maar om gewoon vroeg op te staan vandaag. Dan heb ik een lange dag zetel-hangen voor de boeg. Ik ontbijt met een lekkere kom cornflakes en blog erop los. Zo'n paar dagen thuis zijn is namelijk ideaal om wat artikels vooruit te kunnen schrijven. Helaas is het weer wat minder, want foto's trekken gaat niet zo goed als het zo grijs is buiten. Nu ja, dat doe ik later dan wel. 's Avonds neem ik nog een lekker uitgebreid bad en daarna kruip ik mijn bed in om een filmpje te kijken. Chill! 

Dinsdag (01/12)
Weer een ochtend waarop ik wakker werd door het lawaai van mijn toffe gezinsleden. Kunnen mijn mama en zus nu echt niet 'normaal' (in stilte) naar hun werk vertrekken? Ik doe nog een poging om terug te gaan slapen maar het lukt me niet. Dan maar opstaan. Ik maak onze open haard klaar, leeg de afwasmachine en kijk wat tv. De laatste tijd ben ik helemaal into TLC. Zalige zender is dat. Helemaal over the top. Ik blijf lekker lang in de zetel liggen en begin uiteindelijk wat te bloggen. Altijd fijn om een tijdje vooruit te kunnen schrijven. 's Avonds begin ik met het schrijven van mijn kerstkaarten, kijk ik naar Thuis en naar Het Huis met Karen Damen. Wat een fantastische vrouw is dat toch?! Ik knal er nog wat Vlogmas videos door en dan is het tijd om te gaan slapen.

Woensdag (02/12)
En jawel, mijn laatste vrije dag begon weeral heel vroeg door al dat lawaai van mijn mama en zus. Dit keer ben ik gelukkig terug in slaap gevallen en rond 10u werd ik terug wakker, lekker warm onder mijn dikke donsdeken en al mijn fleecejes. Ik nam de tijd om op te staan en mij klaar te maken, en om eerlijk te zijn? Vandaag heb ik compleet niks gedaan! Nu al die Vlogmas videos op YouTube staan spendeer ik graag al mijn tijd aan het bekijken van al die filmpjes. Zalig gewoon. En morgen moet ik terug gaan werken, dus ik kan er vandaag maar beter van profiteren ;) Ik neem nog een lang, ontspannend bad en kruip dan mijn bed in.

Donderdag (03/12)
Vandaag ging de wekker helaas al om 5u15. Tegenvaller. Opstaan, mij in sneltempo klaarmaken en naar mijn werk vertrekken. Het was gelukkig wel een werkdag als een ander. Alles verliep relatief vlot. Eens thuisgekomen ging ik samen met mama een kerstboom uitkiezen. We wachten altijd met het zetten van onze boom tot na Sinterklaas, dus het werd tijd dat we onze boom gingen uitkiezen. Na lang rondkijken tussen honderden bomen (Christmas heaven!) vonden we uiteindelijk onze droom-boom. Zalig. De rest van de dag spendeer ik in mijn bed met een aflevering Thuis (duh!) en nog wat Vlogmas videos, en uiteindelijk lag ik weer veel te laat in mijn bed. Oeps.

Vrijdag (04/12)
Mijn wekker ging vandaag opnieuw af om 5u15. Pijnlijk. Zeker omdat ik gisteren zo laat ben gaan slapen. Auwtch. Opstaan ging wat moeilijker, maar ok√©. Wat moet dat moet. Op het werk was het weer een dag als een ander, al was ik erg blij dat ik 's avonds terug thuiskwam. Zo moe! Ik nam mijn tijd om Fons (mijn cavia) uitgebreid te knuffelen en daarna kwam Kristof nog eventjes langs. Normaal zien we elkaar altijd tijdens het weekend, maar omdat ik dit weekend moet werken gaat dat dus niet. Vanavond hebben we echter wel een gezellig tv-avondje samen. Al ben ik na een halfuur gewoon in slaap gevallen. Yo! 

Zaterdag (05/12)
Dat ik opnieuw moest opstaan om 5u15 want... WERK! Terug thuis ging ik samen met mama een nieuwe bril voor haar kopen en deden we ook wat Sinterklaas-inkopen. Daarna nam ik nog een lekker warm bad en keek ik naar Expeditie Robinson. Letterlijk het hoogtepunt van mijn week. Hoe fijn is het om in bad te gaan en terwijl naar een leuke serie te kunnen kijken? Ik bedoel maar?! (Haha!) Alweer keek ik naar wat Vlogmas videos en ging ik vervolgens vroeg slapen. Want dat vroeg opstaan 's morgens... dat voel ik toch snel hoor.

Zondag (06/12)
Wekker? 5u15. Again. Het was vandaag wel fijn opstaan want Sinterklaas was langst geweest bij ons thuis. Lief. Ik had een kalme dag op het werk, maar was toch weer blij toen ik terug thuis kwam 's avonds. Eindelijk heb ik terug enkele dagen vrij. Ik blijf het toch vreemd vinden, zo werken tijdens het weekend EN zo vroeg opstaan. Ik neem nog een lekker warm bad terwijl ik Vlogmas videos kijk en 's avonds komt Kristof terug langst met een cadeautje in zijn handen; chocolade van Sinterklaas. Aaw :)

Kwam Sinterklaas ook bij jou langs?

Liefs, Sarah

4 opmerkingen

 1. Heel leuk dat je ons een kijkje geeft in je leven! Wat fijn dat je een paar dagen vrij was! En tof dat Sinterklaas op zondag langs is geweest op je werk! Oh, en ik kijk ook zo graag Vlogmas! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die Vlogmas videos zijn zo gezellig om naar te kijken eh. Ik kijk er elke dag opnieuw naar uit :)

   Verwijderen
 2. Sinterklaas kwam langs op m'n werk ;) Mijn huis heeft hij helaas niet gevonden :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij was't andersom. Thuis wel, op het werk nie. Haha. Maar zeg, wel tof dat ze daar op uw werk aan meedoen :)

   Verwijderen